Baleseti különadó bevezetését tervezi a kormány a biztosítók részére. Az intézkedés az OEP veszteségeit igyekszik csökkenteni, azonban lényegében egy újabb adó, amely az autós társadalomnak kell megfizetnie a kötelező biztosításon keresztül.

Feltöltő: Kiss Ádám
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Meg a jó qrwa anyukájukat! Nem elég a kötelező biztosítás? Évente 50000 Ft a semmiért? Azok akiknek létszükséglet az a párszázezer forintot érő autó és vigyáznak rá, igyekeznek óvatosan vezetni, mert ha összetörik nem tud másikat venni, na azok fizetik a többmilliós kihaénnem gyorshatjók autójának javíttatását. Jól ki van ez találva! Miért nem fizet vissza soha egy fillért sem, ha valaki nem okozott balesetet az évben? Vagy egész életében? Akkor bizony jogtalanul sarcolták meg!
libero
A kihaénnem vezetőkre kellene egy kicsit odafigyelni, tőlük kellene beszedni ezt a kis hiányzó pénzt. Ráadásul nem érezné magát az ember a forgalomban úgy, mintha vak, süket, és ötvenkettes jobblábú autósok közé keveredett volna.

Ráadásul néhány kórházi ágy is felszabadulna, és Győzike koporsó forgalma is csökkenne némiképp...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.