Ha most lennének a parlamenti választások, a Fideszre szavaznának a legtöbben, utána a Magyar Péter-féle Tisza Párt jönne és csak utánuk következne a Demokratikus Koalíció.

Ha most vasárnap lennének a parlamenti választások, az összes megkérdezett 24, a biztos szavazók 33, a biztos szavazó pártválasztók 42 százaléka szavazna a Fidesz–KDNP-re – ezt mérteva Publicus Intézet a nepszava.hu-nak készített kutatásában. A Magyar Péter-féle Tisza Párt lenne a második (14/16/20 százalék), a Demokratikus Koalíció pedig a harmadik (12/15/18 százalék) minden kategóriában.

Vakarhatja a fejét Gyurcsány Ferenc – Magyar Péter maga mögé utasította őket

Gyurcsány Ferenc koalícióját lekörözte Magyar Péter/Fotó: MTI/Kovács Tamás

A többi párt pedig az öt százalékos bejutási küszöb alatt maradna. A biztos szavazó pártválasztóknál az MSZP és a Mi Hazánk Mozgalom 4-4, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Momentum 3-3, a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd 1 százalékot érne el. Pulai András igazgató a lapnak azt mondta: a kegyelmi botrány miatt a bizonytalanok között megjelent fideszesek egy része is a Tisza Pártra szavazna.

Forrás: nepszava.hu, 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@sokanvagyunk: a dk a szocik balfaszkodsáa okán jött létre, fejlődött egy ideig, aztán ők is balfaszkodtak, majd az eredeti balfaszokat visszavették lett két balfasz azaz balfaszok a négyzeten, majd bevették a harmadikat is már balfaszok a köbön kitűntető címet viselhetik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@Őrnagy: Köves Slomót ne felejtsd ki a sorból ;)
Béla333
Hát Feri! Gondolom te sem így gondoltad, de így alakult: a működésetekkel tényleg elhoztátok a "Reményt", csak nem tőletek várják már ezt az emberek, hanem Magyar Pétertől...!!!
De a jelszó az jó volt...
KisTehen
@csak úgy...: fidesz-tisza lesz az buksi :)

2026-ban hálásan megköszönöm neked az újabb 2/3-ot

HAHAHA
Sakk Matt
@Őrnagy: Fideszes zsidó, ne mondd már, hogy nem ismered !
Yoda69
@KisTehen: Áruld mar el neked miért jó a fideSS 2/3?
Kaptal egy trafikot, vagy esetleg NER-tag vagy?
Csak szeretnem tudni milyen előnyöd van a fideSS uralomból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.