Gyurcsány Ferenc arra szólítja fel az ügyészséget, hogy majdani gyanúsítotti kihallgatásán készüljön kép- és hangfelvétel, amelyből másolatot kér.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Alakul ez, kíváncsi leszek kiknek lesz kellemetlenebb.
Reméljük a tárgyalás is nyilvános lesz, habár amilyen seggnyaló, elhallgató média dívik mostanában, remény nem oly sok van rá.
Bugajakab
Az Ügyészség a Büntető Eljárási jogra hivatkozva, szerintem nem fog hozzá járulni.

Csak az az érdekes, Kulcsár Attila ventilátoros felvétele hogy került ki?

qxy
Vagyis, meg vannak a megfizetett ügyvédek. Nekem mindegy mennyibe kerül, mossatok ki! mindenkit be márthattok engem nem! Nem kellene egy hazugság vizsgáló oda? Ja nem egy mert az az első kettőnél már ki akadna Vagy.Egy nagy nagy Mágus! aki meg delejezne mindenkit hogy csak igazat tud mondani.Hú baker Mit össze nevetnénk magunkat.
szaboria1
@Bugajakab: Tévedsz mert van egy rendelet amit én is csak azidén tavasszal tudtam meg, hogy az ügyészi meghallgatás jkv, illeték ellenében ki lehet kérni . Tanúként voltam beidézve és az ügyésznő első kérdése az volt kérek e másolatot a kihallgatásról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.