A fővárosban egyre több gondot okoz az autósoknak az az eset, mikor hiába váltanak jegyet a legközelebbi parkoló automatából, mégis bírságot kapnak, mire visszaérnek a gépjárművükhöz, mivel az adott automata másik parkolás-üzemeltető társasághoz tartozik....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nekem egyszer el vitték a kocsimat mondván hogy kapu bejárat. Igaz hogy az volt de több éve nem használták így be nőtte a gaz Mondván hogy azon járnak ki a mentők. A lakat is rá volt rohadva a láncra. Mind1 el vitték Na kiváltottam a kocsit és el mentem a főnökhöz. Mert hogy egy házban laktunk. Te mért kellett elvitetni? - Hogy meg legyen a napi lé. Nagy terepjárója volt és mondtam neki hogy nehogy kiszúrjam a kerekeidet mert hogy nekem is meg legyen a napi.Válasz.- Tudod hányan mondták már? Na én ki mentem elő a nagy szalonna formázó kést( 22 colos) és nem a négyet, mind az ötöt kivágtam. Le szaladt a pocok, és mondtam ha még egyet lépsz te leszel a hatodik. Én ezt tettem azóta ha otthon vagyok és meglát hangosan köszön De nem tudom mi az oka.
Pepita Ofélia
Súlyadó, regisztrációs adó, kötelező felelősségbiztosítás, az üzemanyagban kifizetett áfa. Jön a baleseti különadó. Szép-szép, de ez még kevés. Az autósok oxigént vonnak el. Hát ezt nem tehetik büntetlenül! különadót nekik. Persze aki nem ül autóba, az nem gondolja ám, hogy ezzel a minden polgárra figyelő kormány éberségét kijátszotta! Gyalog jársz? Akkor egészségesebb leszel, tovább fogsz élni, ergó tovább akarsz majd nyugdíjat. Hát nem, hölgyeim és uraim! Új frontot nyitunk az egészséges, sokáig élni akaró felelőtlen polgárok ellen!
Dr.luigilongo60
@Senki Alfonzina: Javasolnám a túlhosszanélsz adót.
65 év felett mindenki fizessen, persze nem adót, csak olyan szép kis hozzájárulást a többiek egészségéhez!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.