Orbán Viktor szerint az emberek egyre inkább titkolják az életkorukat, és egészségtelen módon felértékelődött a 16-30 év közötti életszakasz. A miniszterelnök az Idősügyi Tanács alakuló ülésén arról is beszélt, hogy mind nagyobb szükség lesz az idősek tapasztalata mellett azok munkájára is. Szerinte Európa számára az időskor problémája abban áll, hogy túl kevés gyerek születik, nem pedig abban, hogy az emberek hosszabb ideig élnek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pepita Ofélia
Ha a nyugdíjasok megszerveznék magukat és pártot alapítanának, mondjuk Fehér Párducok néven, simán kormányt alakíthatnának 2014-ben!
DR Eric CARTMEN
Orbán a nyugdíjasok barátja !!!!! Ez a hét--vagy inkább az év vicce!!! Még a végén mondjuk kimegy egy rendőrtiszt avatásra és nekik is hízeleg egy sort!!!???
kinyílt a bicska a zsebemben
Lehet kevés lesz az egymillió közmunkás, hogy a fáraónak piramist építsen!
nyanya001
Tehát csökkentik a nyugdíjakat és elveszik
az özvegyi nyugdíjat is !
lópicigáspár
@mosómasa: Majd a közmunkaprogramban bádog barakkokban elszállásolva 400 km-re a családjuktól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.