A miniszterelnök szerint át kell alakítani a magyar társadalom öregedéshez való viszonyát, ugyanis "a holnapot felélő fogyasztás világában" egészségtelen módon felértékelődött az emberi élet egy rövid, 16-30 év közötti szakasza, az élet többi része pedig leértékelődött.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Nem tudom miért Nekem hozakodsz elő a multikkal is.
Én is számtalanszor leirtam már kit is tartok hibásnak, akár most is leirhatom. Azért ami most van az eddig regnáló politikai elit a hibás pártra, nemre tekintett nélkül.
És továbbra is fenntartom, bizony a bankok is jócskán benne vannak a mostani devizagondjainkban.
Csak annyit nekem nem ez az első devizahitelem, érdekes az előzőt felvettem vissza is fizettem a 4 év alatt a törlesztő részletem 1000 Ft-ot változott kb.ez 9%-os növekedés volt.
Mi van most? A törlesztő részletem sohasem volt a szerződés szerinti, csak magasabb.
Ma pedig a részletem pedig plusz 60-75 %.- és a hitelfelvételtől most is csak 4 év telt el. Most nem rinyálok, vissza fogom ezt is fizetni.

Azért elhiszed igaz, hogy a jelenlegi törlesztőrészletem tartalmaz "némi" extraprofitot, ami jó esetben a zsebembe maradhatott volna, ha a spekulációnak időben gátat szabnak, és elitünk pedig gondoskodott volna a hazai banki jogszabályok karbantartásáról amivel is nem szolgáltatta volna ki a bankoknak az emberek százezreit, mert a bankok így arra hivatkoznak, hogy "betartják" a magyar jogszabályokat.
Dr.luigilongo60
@Január: Csak leírtam a meztelen igazságot, hogyan működik a munka világa.
És azt is beleszőttem, hogy az összes tököm teli van már azzal, hogy ebben az országban mindig mások a hibásak mindenért, amire mindig találnak egyesek magyarázatot.
Az soha nem jut senkinek az eszébe, hogy mi magyarok is hibásak lehetünk abban, hogy ide jutottunk?
A jó szakmunkások többsége meg már vagy külföldön dolgozik, vagy nem a saját szakmájában, hanem olyan helyen ahol kicsit többet fizetnek a munkáért.
Mert igenis most is vannak nagyon jó szakemberek szerintem, csak már az összes tökük nekik is tele van azzal, hogy ebben az országban nem lehet tisztességes becsületes munkából megélni!
Január
@luigilongo60: Ebben egyetértünk. Sajnos itt eddig még mindig a politikai zsákmányszerzés volt a cél a pártoknál - ezt bizony hangoztatták is "Csak a párt érdek a fontos" -, s nem pedig egy élhetőbb Magyarország megteremtése. Illene már erre koncentrálniuk, mert elfogyunk.....
KöBüKi
Ezt csak mondta ? - mert akkor nem kell komolyan venni - vagy ugy is cselekszik???????
Nos azt már nem!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.