Országszerte számos rendőrkapitányság kapott olyan utasítást, hogy a tüntetőket holnap Budapestre szállító buszokat szigorú közúti ellenőrzésnek vessék alá, és lehetőleg minél többet fordítsanak vissza – tudta meg a Gépnarancs megbízható forrásból.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: kira89
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Dr. Akula: Milyen érdekes!! nem láttam szaró ,hugyozó, ordibáló tömeget!!Sem csókosokat,sem részegeket!Így is lehet tüntetni,méltósággal!!!!De az is igaz hogy most nem a cigus fecalicus álltal feltüzelt csőcselék van az utcán!!!!

O R R B Á N !!!!! T A K A R O D J!!!!
Dr. Akula
@prédikátor: csak nehogy megint tárgyaljon a "B" középpel......
Csizmás Kond
@marlin2: Jó, akkor elmagyarázom...
Te nem ellenzéki vagy, hanem Fidesz-ellenes, Jobbik-ellenes, és néha enyhe MSZP és LMP kritikus, vagyis szeretsz hablatyolni.
Az oldal sem ellenzéki, mert a másik kormány ténykedése alatt is ugyanígy működöt, nagyjából ugyanezek írogattak be és általában mindent leközölt akkor is most is.
marlin2
@Csizmás Kond: Jobb, ha én magyarázom el - bár már úgyis tudják - hogy én valóban nem vagyok ellenzéki!! Veled ellentétben én normális vagyok!!

Látod megint nem mondasz igazat!! Ha végignéznéd (tudnád) a nickeket láthatnád, hogy nagyon sok korábbi Fidesz szimpatizánsnak "kitisztultak a gondolatai" szégyellik a korábbi Fideszfanságukat, és nem itt kommentelnek vagy nicket váltottak!! (Bár van olyan ..... is, akin az "új ruha" sem segített!!) :))
Csizmás Kond
@marlin2: Persze hogy az vagy, különben hiába mondaná akárki úgy sem hinnéd el...ez a betegség velejárója.
...és bár a kutya a szőrét elhullatja a szokását nem hagyja....nem érdekel ki hányszor vedlik át, én vállalom magam....amúgy nálad is megjelent egy kettős....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.