Több iskolában már ki is osztották a Nemzeti Hitvallást és az új alaptörvényt a tíz, illetve a tizennégy éves diákoknak - mondták az [origo] által megkérdezett intézményvezetők. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár a héten küldött körlevelet, amelyben azt kéri, hogy a diákoknak adják át az új alkotmányt. Egy budapesti iskolában "kommentár nélkül" adták oda a kiadványokat, máshol a történelem tanároknak kellett elmagyarázni a jelentőségét.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
Inkább iskolatejet osztogatnának, mint "Kathafi kék könyvét" !!!
csikknorisz
Sőt, tarisznya helyett ezentúl nyakba akasztható alkotmányt adjanak a ballagó diákoknak. Nyomtassák rá az iskolai klotyópapírra is hogy legyen mit olvasgatni a gyerekeknek. Vezessenek be új köszönést óra előtt: "Alkotmányos jó reggelt kívánok". A szünetben felügyelő tanár adhasson rovót mindenkinek, aki nem az Alkotmányról beszél. 5 rovó után kívülről meg kell tanulni az Alkotmányt, és felírni a táblára. Minden vesszőhibáért 1-es jár. Volna még pár javaslatom. Vagy ne adjak ötleteket? :)
Dr. Akula
Gyerekeket a napi politikába bevonni a legnagyobb aljasság!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.