A Jobbik arra szólítja fel Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettest, hogy haladéktalanul kezdjék kiutalni a határon túli magyar családoknak az elmaradt oktatási-nevelési támogatásokat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@luigilongo60: Szét szedem az 1. és a kettes pontot látom ez így neked magas, pártiskolában az értelmezést nem tanították, csak a párt hűséget.

"1./ aki a múltja elől menekül felelősségre vonás miatt." AZOK 90 ÓTA MINT A PATKÁNYOK ÚJ PÁRTOKBAN FÉSZKELTÉK BE MAGUKAT!!!!

"2./ aki a múltban is azért vállalta az MSZMP- t hogy másokon segíteni tudjon. " VALAMIKOR AZÉRT LÉPTEK BE AZ MSZMP -be. ÉS EZEK KÖZÜL VANNAK A JOBBIKBA!!!

NEKED ESÉLYED SINCS JOBBIKBA!!

Dr.luigilongo60
@benhur: Még mindig röhejes vagy, főleg ezzel a pártiskolás dumával és a kettős mércéddel.
Tudod a fütyeszes receptet Te is.
Az Én kommunistám jó kommunista a másé meg csak büdös kommunista.
Rákosi Elvtárs is csak csupa emberbaráti szeretetből lett kommunista és hogy belülről bomlassza a mocskos rendszert, meg a talpnyalói is csak tulajdonképpen a kedves imperialistáknak dolgoztak a háttérben.
Bruhaha!!!!
KöBüKi
@luigilongo60: Belezakkantál a maszop-ba,pedig nem kéne.!!!
A jobbik az az erő,-amely ha nem ferdül el - meg tudja oldani az országunk gondját.!!!!!!!!!!!
Az MSZMP és utódja a maszop mellett kár kardoskodnod,negativ eredményeikből sermmit nem von le ha a JOBBIK-ot próbálod pocskondiázni.
Ők azok akiknek jelenük és jövőjük van,mult nélkül.!!!
SZAROS MULT NÉLKÜL.!!!
Eljuthatnál már eddig!!!!!!!
libero
Bizonyára rutinból írta a segélyről a címben a szerkesztő, hogy a támogatás lenne a legalapvetőbb kormány feladat. Bár elhiszem, hogy külföldi honfitársaink számára is szinte létfontosságú a támogatás, de elég sok belhoni magyarnál is lenne helye a támogatási pénzeknek.

És itt nem a lusta, tohonya "segílyezettek" további támogatására gondolok.
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Azt hittem, több eszed, van mint Benhurnak, kár hogy tévednem kellett, Te is szemellenzővel jársz és csak a saját véleményedet fogadod el fenntartások nélkül, ráadásul Te is azonosítod a régi Mszmp-ét a mai Mszp-vel, ami nagyon nagy butaság.

Azt hiszem Te vagy belezakkanva a jobbikba és ne is sértődj meg, ha a maszopozás után esetleg Téged is megsértenek a pártoddal együtt.
Bugajakab
@KöBüKi: Így van.

Éljen Vona Bajtárs!

Csak úgy, jól vagy?
Szeded a gyógyszereid?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.