Harminckét embert igazoltatott a rendőrség péntek este Olaszliszkán, ahol a Jobbik fáklyás felvonulással emlékezett az öt évvel ezelőtt elhunyt Szögi Lajosra. Az igazoltatott résztvevőkkel szemben, akik egy Új Magyar Gárda feliratú zászló alatt vonultak, feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvétel miatt tett feljelentést a rendőrség.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@luigilongo60: Látom nem érted amit írók, pedig nagyon értelmesnek érzed magad. Lehet hogy akik ideküldtek azok annak látnak de....én nem.

Én magyar nemzet elkötelezett fia vagyok, amit a génjeimben hordok. Ezzel te nem dicsekedhetsz mert....! Te egy bomlasztó küldött vagy. Bízom benne hogy az én magyarságomat igazolja vissza az idő, és a te fajtád megy a süllyesztőbe, még ha meg is tanítottak benneteket ere a nyelvre. MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!!! Ezt jól vésd a fejedbe. IDEGEN!!!!!
kiscserkész
Cikkre visszatérve!

Talán a rendőrverő cigányokat kellene annyira vegzálni mint a tőrténytvisztelő polgárokat. Vagy a szavazóbázisukat nem lehet vegzálni?
Dr.luigilongo60
@benhur: Ne röhögtessél már ,mert kiszáradnak a légutaim.
Csak egy hibbant paprikajancsi vagy , nem ám ősmagyar.
Majd ha ráérek egy kicsit, viszek Neked két szép nagy téglát, azzal döngesd a melled, csak mert az olyan jól áll az igazi "húdefaszamagyargyerekeknek".
libero
Pintér elvtárs részére szögletes gyógyszereket kellene kiadni, megint elgurult a kijózanító tablettája.

Talán a gyilkos fajtájúakkal szemben kellene eljárást indítani!

Miután a rendőröket verik már a cigány urak, bársonyszékéből azt is helyén valónak tartja a deli, szép arcú minisztériumi főrendőr.Természetesen hősi halottnak fogja majd nyilvánítani az agyonvert rendőröket, ha alkalomadtán magán vállalkozásainak irányítása mellett marad egy kis ideje a a közállapotokra való odafigyelésre is..
Rézangyal
Jó a hozzászólásod, fedi a valóságot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.