„Medinát az egész országban úgy fogják ismerni, mint azt a falut, amelyik megoldotta a radar nemzeti ügyét”, fogalmazott Hende Csaba honvédelmi miniszter október 21-én, pénteken, amikor aláírták a községben megvalósuló radarberuházáshoz kapcsolódó infrastrukturális támogatásokról szóló megállapodást.

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
Hogy ezek a drága fideszes elvtársak mitől világosodtak meg ilyen hamar??(és ez mennyibe kerül nekünk??)

"Újabb tiltakozás a NATO lokátorállomás ellen, A Fidesz tiltakozik az ellen, hogy radarállomás létesüljön. Illés Zoltán fideszes parlamenti képviselő a Honvédelmi Minisztérium előtt tartott sajtótájékoztatót. "Az ügyben a szaktárca nyilatkozatai cinikusak és manipulatívak. Nincsen semmi ok arra, hogy Magyarország területén ilyen radarállomást létesítsenek” – mondta. Szlovénia is a NATO tagja lesz, és a szlovén hegyek sokkal inkább alkalmasak ilyen célokra. "

Persze a "bennfenteseknek már akkor megmondták a tutit!! :)))
"Csubaka
2009.12.16. 14:28
Te igen messze lakhatsz a Tubestől!!! Helikopter legfeljebb körül repülni tudja, mert nagyrésze erdős, a jelenlegi katonai híradástechnikai telep kicsi, és úgy teli van antennákkal, hogy még a madár is kétszer meggondolja arra repüljön e.
Aztán meg ott van a füst és ködgyertyák lehetősége, azokat törvény nem tiltja.
De lehet tűzijátékot is rendezni abban az időben amikor helikopter próbálja megközelíteni a területet, az engedély erre ugyanis a helyi hatóság adja ki.
Öcsém!!!Lesz megoldás hidd el.Fél év múlva a FIDESZ-szel meg szépen megegyeznek majd, hogy a Szársomlyóra tegyék azt a radart, hiszen ott már a környezetet a kőbányászkodással úgy tönkre tették, hogy azt jobban már nem lehet, ráadásul közelebb is van a déli határhoz. Az infrastruktúra kiépítéséhez pedig adjon pénzt a NATO ha annyir szüksége van arra a radarra. ""
Dr.luigilongo60
@marlin2: Ne irkálj ilyen hülyeségeket, mert a fanok nem szeretik, ha szembesülniük kell tegnapi önmagukkal, a fütyeszes főnökeik meg főleg nem.
marlin2
@luigilongo60:
A Hülyeséget nem én írom, én csak idéztem a Nemzeti Együttizélés Reménységeitől!! :))
marlin2
@luigilongo60: Azt meg csak(!) szőrmentén jegyzem meg, hogy a korábbi hadügyminiszterek sem voltak nagyobb marhák, mint ez a mostani!!
Dr.luigilongo60
@marlin2: "Az infrastruktúra kiépítéséhez pedig adjon pénzt a NATO ha annyir szüksége van arra a radarra. ""

Látom Csubi barátunkat anno az sem zavarta, hogy Mi is a NATO tagjai vagyunk, tehát nekünk is szükségünk van a radarra, ráadásul jobban, mint a tőlünk északabbra illetve nyugatabbra lévő tagállamoknak.

Tipikus esete Csubi barátunk annak a gondolkodásnak, mikor valaki valaminek csak az előnyeit szereti élvezni de bele invesztálni már nem annyira akaródzik.
Dr. Akula
A Radar a M.A.S.H.-ban volt. Ha még emlékszik rá valaki! Alapmű!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.