Levélben tájékoztatta Kövér László házelnököt Molnár Csaba arról, hogy vezetésével szombaton megalakult a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti frakciója. A politikus az MTI-nek vasárnap azt mondta: képviselőcsoportjuk a házszabálynak megfelelően jött létre, és mivel nem kiléptek vagy kizárták őket az MSZP-frakcióból, hanem új képviselőcsoportot alakítottak, nem kell fél évre a függetlenek közé ülniük. Ezért arra számítanak, hogy a hétfői ülésnapon - napirend előtt - már fel is szólalhatnak a Házban.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Tesa, 10 fő alakíthat frakciót, ez a házszabály. Fletónak megvan a 10 fő? Meg. Akkor mi a kérdésed?
Csizmás Kond
@Felipe: A kérdésre nem válaszoltál, tehát marad a régi.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Konkrétan válaszolva a kérdésedre. Ha szakadna a fidesz (több darabra) annak kifejezetten örülnék de ami jár az jár még nekik is.
Csizmás Kond
@Felipe: Bármelik választások alkalmával amikor az egyén is hozzá járulhat a szavazatával a parlament összetevésének a számához, mindig az a párt vagy formáció aki egyedeket küld a parlamentbe előáll egy programmal ami ha tetszik az egyénnek akkor oda ikszel ha nem akkor másra, ami által kialakul egy csoport vagy frakció vagy akármi.
Az idő közben kiábrándult parlamenter aki függetlenre vagy csoportosan egy más frakcióban folytatják tovább a tevékenységüket tulajék az ígéreteiket.
Az is lehet, hogy tényleg jót akarnak de akkor is csak csalással maradhatnak tovább képviselők, ugyanis az eredeti szavazás a kilépésükkel érvényét veszti, és csak a saját maguk alkotta felülszavazás útján maradhatnak meg a fizetésül mellett.
...és ezt érvényesnek tartom bármelyik szédelgőre.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Az bizonyítva van hogy a fidesz választási csalással került hatalomba mert egyetlen választási igéretét sem tudta teljesíteni és így a te logikádat követve az egész fidesz bagázst ki kellene vágni a parlamentből.
Csizmás Kond
tulajék = megszegik
nem tudom miként került oda....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.