Ismét izgalmakban gazdag hetet tudhatunk magunk mögött. Az év 42. hetén elkalauzoltuk olvasóinkat Ócsára, ahol a friss hírek szerint aligha fog mintaértékű szociális bérlakás-együttes épülni. Megismertettük olvasóinkkal a 2012. évre tervezett adótörvény-módosítási csomagot, melyből kiderült, hogy bármilyen adót kivethetnek majd a jövőben. Megmutattuk, hogyan alakul a 2012-es munkaszüneti napok körüli munkarend, s megírtuk azt is, hogy mikor nyílik az új magyar üzletlánc első boltja. Ezek a hét legfontosabb hírei a Pénzcentrum.hu-n. A teljes cikk elolvasásához kattints a címekre....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Igen! Állítólag 2010. augusztusában megszavazták a kommunális adót (ingatlan adót), ami az ingatlan értékétől és jövedelemtől függetlenűl 12000 Ft minden belterületi ingatlan után, ezt ki is postázták sietve 2011. augusztusában, hogy szeptember 15-ig kötelező jelleggel fizesse be mindenki! Szeptemberben, beiskolázáskor! Nooormáális? Alsópakony-puszta, már a nevében is benne van, hogy külterűlet, ami Ócsától kb. 5-7 km-re van. Ezt belterületté nyilváníttatták úgy, hogy az ott élők nem is tudtak róla, csak akkor, amikor a fizetési felszólítást megkapták! Van ahol két ember élt 28000 Ft-ból. Nem szégyenlik magukat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.