Az euróövezet esetleges kínai megmentéséről szóló, ismét terjengő találgatások ellenére Európának továbbra is saját magának kell megoldania problémáit - vélekedtek hétfői helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Múltkor Kína figyelmeztette az oroszokat, hogy az USA világháborúra készül. Kína mire készül?
másvirág
@SELIG: Kina békére készűl !
Kinában jól ismerik a mondást :"ha békét akarsz készűlj a háborúra "!
A gazdasági "háború" már javában tart.Csak megfelelő alkalom kell,és a "szíkra" pattan.6 földrészen ,már jelenleg 7 milliárd ember osztozik.Kevés a föld=sok az ember.
SELIG
@másvirág: Lehet, hogy igazad van. Egy biztos, a történelem ismeretében, már régen volt egy olyan esemény, ami helyre teszi az emberiséget. A földünkön sok a szegény és kevés az a réteg, ami a föld javait birtokolja, jogosan-jogtalanul. Valakik előbb-utóbb megunják ezt a torz helyzetet.
Feraj49
Miért is mentené meg a kommunista Kína az Eurót? A saját pénze ,gazdasága fontosabb!
A Kínai gazdaság a világ élmezőnyébe van! Ezt ma már nem vitatja értelmes emberi! Más szocialista országok miért is nem cselekedték meg azt amit ez az ország.Sokszor írják,mondják /mellesleg igaz is/,hogy pocsék árút készítenek!Érdekes azokat Mo.-ra is a nyugati kereskedő hálózatok hozzák.Szinte alig lehet minőségi műszaki árút kapni! /ha mégis akkor méreg drága/
coyote3
Olyan hülye is csak a nemzetvezető testvér és jobb keze volt, hogy azt hitték, majd Kína finanszírozza a magyar államadósságot. Mondjuk Porpáctól az A 2-esig megépítették volna az autópályát, ha ez a tulok vekker nem akadályozza meg a reptér építését. Puff neked 1400 munkahely :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.