A hvg.hu és a Népszava fotóit használta fel engedély nélkül a Magyar Fórum, a lap ráadásul meg is hamisította a felvételeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Pesta Bá!
Ennyire amatőrök vagytok és ennyire becstelenek?
Nem szégyellitek magatokat éppen Ti nagy magyarnak vallani?

Bőr az van a pofátokon, jó vastag.
silber13
Túl sok van már a róvásán ennek a kövér, sikkasztó majomnak és élete párjának!! Nosza, Budai! Ugorj! Vagy nem mersz ugrani? Mit mondanak a halottak?
nyanya001
Az a bizonyos 28 millió megvan még ?
Vagy eltapsikolta Csurka úr ?
silber13
@nyanya001 : nyanyuska: mondhatnám, a seggére vágott a pénznek, plusz volt pártja VOLT PÁTKASSZÁJÁNAK is kedves élettársával együtt, de nem mondom! Nem ők tették, hanem a pályán rohangáló lovak, meg az asztalon mászkáló mindenféle kártyalapok, akik mögött ott tülekednek mindenféle itókával megtöltött poharak! Nahát, ők a bűnösök, nem pedig ez a Parnasszus ormait ostromló vátesz! Mit neked, nekem, mindenkinek ezek az elhussant milliók, mikor a drámák koronázatlan királya, a MESTER megújulásra készül, hamvaibol feltámada, s mint elhízott főnixmadár, ismét repülni kpészül!! HEHEHE!
Dr. Akula
III/III-as besúgó,..hazudik,..lop,..csal,..hamisít,...Pesta papa, hát ilyen egy igaz magyar?? Van pofád magadról ezt állítani??? Ne tedd, vazze!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.