Hegedűs Zsuzsanna szociológus 12 millió, Balogh Gábor öttusa-világbajnok 9 millió, Tellér Gyula korábbi fideszes képviselő több mint 7 millió forintot kap a kormányfőnek adott tanácsaiért évente - derül ki a Miniszterelnökség által kötött szerződésekből, amelyek legfrissebb adatait a kormányzati honlapon hozták nyilvánosságra pénteken.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Akula
Kurvannyuk!!!!!!!! A valódi(!) rokkantoktól meg megvonják a havi 30-40 ezer forintot!!
Hát tényleg a kurvannyukat!!!!
silber13
Na, akkor MOST álljon meg a menet!!!! Milyen tanácsokat adtak, miféle szerződésekkel, kik kötötték a szerződéseket!!?? Valami NAGYON bűzlik Dániában!!!!!!
köhögő bolha
Balogh Gábor öttusa-világbajnok 9 millióért pontos méretet ad a lóf..sz hosszáról,amit a sok birka szopogathat,akik ránk szabadították a törpe cigányt!
Feraj49
Aki mindent tudott a választások előtt annak miért is kell tanácsadó,nincsenek így is túl sokan a kormányban ? Másik dolog,ha a tanácsadók ennyi pénzért csak ilyen tanácsokat tudnak adni,hogy adóemelés,nyugdíjmegvonás,Áfa ,és áremelés kár rájuk költeni 5 ft.-ot is.Munkahely teremtésről,eü.-helyretétele ügyében stb.miért nincs egy használható emberbarát tanácsuk?
nmaria
Én ingyen adok tanácsot, ha nem tudtok kormányozni, el lehet takarodni.
51kacsa
@nmaria: Nocsak-nocsak! Megszólalt a gödörből a lyuk!
tarhonya
én ingyen is megmondom hogy hova menjenek.....
profon
@tarhonya: Annyira jól azért nem állunk !! :))
Rézangyal
Ha az a szottyadt vén k. Hegedűs Zsuzsa valóban komolyan gondolta volna a "Minden gyerek lakjon jól" című alapítványát, akkor a 12 millát az utolsó fityingig (amire mellesleg kurvára nincs rászorulva) beletette volna az általa oly hőn szeretett cigányoknak szánt batyuba. Ennyit a hitelességről.

Mellesleg az impertinens cinizmus,a nehézsúlyú pofátlanság non plus ultrája, amit ez a mocsok kormány megenged magának. Piszkos naplopóknak adnak súlyos milliókat, a dolgozóknak, akik valódi felelősséggel tartozunk a munkánkért 80-901 E-res alamizsnával szúrja ki a szemünket, még a cafetériát is sajnálja tőlünk! Van pofája azt mondani, ne fűtsünk fával, mert nő a szmog.
Na tudjátok mit, drágáim? Ne adjátok aranyárban a gázt, majd akkor használjuk!
Egyébként meg dögöljetek meg!
coyote3
Ez az aszott alkesz vénasszony ennyiért beszélt hülyeségeket? Én feléért is vállaltam volna....
silber13
Adok én ingyér is tanácsot Matolcsynak. Húzzék el kigyelmed a 3,1415926csába! Azért ennyi tizedessel írom, hogy törje azt a sötét agyát!
Bástya Elvtárs
Minek ehhez 3 ember??? Egyedül elküldöm őket a picsába annyiért!
kkalman
Tanácsot én is tudok adni nekik, meg a tanácsadóiknak is. Egy tanácsom ára 30 misi. Ha kifizették, húzzanak el a sunyi 3,14csába. Ha megteszik, hajlandó vagyok a tiszteletdíjamról lemondani.
Azt hiszem, ha maradnak, akkor is! :(((
overdose1

Mit tanultak az egyetemen? csak végig döcögték utánna megalakult a fityesz értelmi szinvonaluk lent a segbe de a hatalom a lényeg a nép meg forduljon fel ez a fityesz .Meddig tűrűnk?
qxy
Én adok ingyen is Mennnyetek a hamvas Ge......e. Naplopó bagázs ! tünés! !.
Dr. Felipe
Hegedüs 12 milla zsuzsanna, balogh 9 milla gábor, tellér 7 milla gyula. Szorgos népünk győzni fog de hova tűnt budai daimon hill gyula?
ria677
Jobb lenne, ha olyan tanácsokat fogadnának meg, amit ingyen és bérmentve kapnak a szakértőktől!! Talán még vannak olyanok akik értenek is a gazdasághoz, arra meg tilos lenne költeni, hogy olyan tanáccsal lássák el Ő Királyságát, hogy milyen gatyát vegyen fel!!! Mocsok banda!
dr. prédikátor
Ne izguljatok! ma sikerült találkoznom a leghülyébb fütyeszessel!Az itt irogató fanok és fannék csak inasok lehetnek mellette.!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.