Hegedűs Zsuzsanna szociológus 12 millió, Balogh Gábor öttusa-világbajnok 9 millió, Tellér Gyula korábbi fideszes képviselő több mint 7 millió forintot kap a kormányfőnek adott tanácsaiért évente - derül ki a Miniszterelnökség által kötött szerződésekből, amelyek legfrissebb adatait a kormányzati honlapon hozták nyilvánosságra pénteken.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1

Mit tanultak az egyetemen? csak végig döcögték utánna megalakult a fityesz értelmi szinvonaluk lent a segbe de a hatalom a lényeg a nép meg forduljon fel ez a fityesz .Meddig tűrűnk?
qxy
Én adok ingyen is Mennnyetek a hamvas Ge......e. Naplopó bagázs ! tünés! !.
Dr. Felipe
Hegedüs 12 milla zsuzsanna, balogh 9 milla gábor, tellér 7 milla gyula. Szorgos népünk győzni fog de hova tűnt budai daimon hill gyula?
ria677
Jobb lenne, ha olyan tanácsokat fogadnának meg, amit ingyen és bérmentve kapnak a szakértőktől!! Talán még vannak olyanok akik értenek is a gazdasághoz, arra meg tilos lenne költeni, hogy olyan tanáccsal lássák el Ő Királyságát, hogy milyen gatyát vegyen fel!!! Mocsok banda!
dr. prédikátor
Ne izguljatok! ma sikerült találkoznom a leghülyébb fütyeszessel!Az itt irogató fanok és fannék csak inasok lehetnek mellette.!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.