A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a pénzügyi világ hajszát folytat Magyarország ellen.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ria677
Miért? Mit vártak, amikor ez a bagázs mint a hülye kos fejjel ment a falnak, csak nem gondolták, hogy ez megtorlatlanúl marad????
libero
@ria677: Természetesen, aki akarja, továbbra is beny@lhat a pajeszos, szakállas, nagyorrú világpolgár "jótevőinek"...
Dr.luigilongo60
@libero: Sőt ,aki akar Orbánnak is benyalhat, lehetőleg gyomorszájig felfelé.
Mit hittek ezek a barmok, hogy le lehet hülyézni a fél világot bűntetlenül?
kontrapeller
Magyarország folytat hajszát az egész világ ellen. Majmimegmutattyuk!
ria677
@libero: Nem értek egyet a hason csúszás a bankok és multik előtt, de vegyék már észre, széllel szemben nem lehet ..... Az országot csak mélyebbre taszítják ezzel a politikával!!!
libero
@luigilongo60: Ilyen korán kezdődik a munkaidőd? Ráadásul a hétvégén is ügyelned kellett. Szegény!

Az nem zavar, hogy elvtársaid évtizedeken át az egész világon hülyének nézték az embertársaikat? (Befejezett m ú l t idő.)

Jobban jársz, ha feloldod GyurcsányI urad erős paprika evési tilalmát...
Dr.luigilongo60
@libero: Ha elvtársakat akarsz látni, nézz körbe magad körül, utána merőlegesen a tükörbe, persze ha ismered a merőleges fogalmát.
Én ezen a héten egyébként délután dolgozom de akkor mit csinálsz Te?
libero
@ria677: Széllel szemben nem lehet? Nos, lehet, hogy egy kicsit nedves lesz a gatyaszár, de az egyszer megszárad, ráadásul a szennyet ki is lehet mosni belőle. Ha az ember, vagy egy állam mindig térden csúszik, soha nem lehet tiszta sem a ruhája, sem a becsülete.
A bankár világ az egész világot a markában tartotta eddig, amerikai torony városaiból.
Nem szabad azonban elfelejteni, az amerikai dollárnak nincs arany (sem más!) fedezete, a pénzt magán vállalkozás (!!!), a FED nevű ottani Kft. nyomja, a mennyiségnek esetleges festék vagy papír hiány vethet gátat...

A háttérben álló pénzügyi maffia nagylelkűen eljuttatja az értéktelen zöld hasúakat a világ minden tájára, így tisztára mosva azt.

Nagyon-nagyon szelel már a lufijuk, egyelőre a hatalmas mérete miatt lebeg még, de már süllyedni kezdett...
marlin2
@libero:
Miért van az, hogy egy ilyen "hithű fasiszta, mint te" csak itt mersz zsidózni??
Félsz, hogy az utcán a magyar emberek(!) (és az embereken van a hangsúly) nagyon hamar bevernék a pofádat?? Gondolom már a körökben is rádszóltak a normálisabbak!!
genyó kapitány
@marlin2: A szó a mit keresel: antiszemita.

hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus

Nagyon népszerű szó manapság.
Divatos kiegészítője minden liberális hozzászólásnak. A holokauszt szóval kombinálva ami a fekete kis esélyi szinonimája, hiszen bármikor-bárhol bevethető, igazán trendi megjelenést kölcsönözhetünk minden kommentünknek.
Egyszerű de sikeres kiegészítők lehetnek még a 'rasszista' és a 'kirekesztő' szavak is.

Azonban kerüljük a 'náci', fasiszta' szavak használatát, hiszen rég kimentek a divatból és jelentéstartalmuk nem egyezik a többi kiegészítővel, bár a felületes szemlélődő elsőre azonos jelentéstartalmat tulajdonít nekik a divathoz egy kicsit is konyítók azonnal kiszúrják a hibát és az összeállítás inkább ciki lesz, mint menő.
marlin2
@genyó kapitány:
Látod, én már csak ilyen régimódi vagyok,:)) igaz, hogy nem a szó jelentése vagy a fogalom tárgya és annak meghatározása volt a feladat!! Vagyis a kérdésre se te nem válaszoltál, se a haverod nem válaszolt!!
Pedig ez egy könnyű, húszforintos kérdés!!
genyó kapitány
@marlin2: Én nem tudom, hogy libero mire gondolt, kizárólag a jó szándék vezérelt, hogy ebben az uniformizált világban a divat segítségével kicsit színesebbé tegyük a kommenteket.

Ha mint magánembert kérdezel akkor elárulom, hogy a munkám miatt elég sokat utazom és felfigyeltem egy érdekességre. Kuala Lumpurtól Rióig és Fokvárostól Québec-ig de ithhon is ugyanúgy ha a világválságra vagy mondvacsinált NATO háborúkra esetleg ENSZ szankciókra terelődik a szó az emberek (nem vizsgáltam meg a dns-üket egyenként de szerintem emberek voltak) egytől-egyig Izraeli pénzembereket emlegetnek.
Minden bizonnyal ilyen szerencsétlen vagyok, hogy kizárólag antiszemita nácikkal tudok beszélgetni pedig elég vegyes társaságról van szó. Gyárigazgatók, mérnökök, olajmunkások, mezőgazdászok, pr szakemberek... etc.
És mielőtt valaki megvádolna, hogy én terelem erre a beszélgetéseket el kell mondjam, ha ilyen témákra kerül szó én általában csendben maradok és csak hallgatok.
20 évesen úgy indultam neki az életnek, hogy elítéltem a antiszemitizmusnak és a rasszizmusnak minden megnyilvánulását. Aztán az ember minél többet olvas és gondolkodik előbb-utóbb eljut oda, hogy elkezd kételkedni bizonyos dolgokban de leginkább abban amit bizonyos médiumok próbálnak belé sulykolni, aztán ha törvénybe fektetik, hogy ezt a bizonyos dolgot TILOS kétségbe vonni az még inkább gyanússá teszi.

A történelemkönyveket a győztesek tollával írják.
A győztesek tolla meg időnként hajlamos kicsit vastagabban fogni, néhol meg kihagyni sorokat.
másvirág
Hölgyeim,Úraim ! Űldözési mánia ? Mint a macska aki saját farkát kergeti ? :-(
Január
Ez a hajsza bizony elképzelhető, mert akik eddig itt szedték meg magukat most kénytelenek kevesebbel beérni. Itt sajnos a törvényeink lehetővé tették, hogy pénzzel és kis ráfordítással egyre több pénzt tudtak szerezni. Ki szeret távol kerülni a húsos fazéktól?
Meg is látszik az ilyen-olyan hitelminősítők ténykedésén, hogy nem Magyarország érdekében cselekszenek, az országunk nem a szivük csücske.Ezek a hitelminősítők még véletlenül sem pártatlanok.
Na, de csak addig járhat a korsó a kútra míg hagyják. Egyszer minden végetér!
lópicigáspár
Mire is használják a liberót? Ja, felfogni a szart!:-)
senkifia68
Pici Lógáspár! Aszt mi frászt lehet csinálni avval asztán?
Eccer az a baj, hogy a zsidók felvásárolták a polákokat, meg a moslékzabáló genetikailag alattvalókat, aztán meg az, hogy erről írni mernek!

Volt egy öreg barátom (isten nyugosztalja!) a fél világ által ismert bányamérnök, Robi bácsi!
Tán tizenhárom lehettem amikor a bibliai világvégéről mesélt. Fogalmam nem volt miről beszél, meg, hogy ki az Jákob és Mózes,de volt egy nagyon furcsa mondata, aminek az aktualitása asszem rövidesen eljő.
- A világ vége? Édes gyerekem! Ha Mózes gyermekei és a rizsszeműek,ha felosztották a világot és nem lesz mit lerabolni, akkor jön el a világ vége. Mert minden földön, minden hazának minden szegletében lesz több lesz már belőlük mint elég!

Dr. Akula
@libero: 09:18-ra: az eltársaid most nézik hülyének az embertársaikat!! Nyald a pofájukat, hűséges kutyus.
@senkifia68: Tódi, a barátod a barnabőrű főnöködről nem mesélt? Ja, és isten nyugosztaljánál nagy betűvel az Isten! Ennyire sem becsülöd? Vagy kitaláltál, (küldték) megint valami zsidózásra alkalmas marhaságot? A rizsszeműeknek meg a gazdád, és tsa.-i nyalják a seggét! Milyen ízű? Vaníliás, vagy kakaós?
Össze-vissza írkálsz itt mindent, néhány soron belül meghazudtolod önmagad! Gyere le a szerről, és akkor lehet meg a kormánytisztviselőségről, talán még ember is lehet belőled....És lazulj, ne görcsölj! Írtam már múltkor is. Olyan görcsös vagy, mint egy 100 éves fűzfa. Ízi rájder, öcsém, Tódi, ízi rájder!:))
dr. prédikátor
@lópicigáspár: És mit csinálnak a szaros liberóval???Kivágják a kukába!!!
Dr.Orbán.Viktor.sk
Nem baj, ha eltakarodnak azok a bankok és csicskásaik (hitel közvetítő hiénák!) akik a kihelyezett 7.200 sváci frankot úgy utalták ki, hogy az ellenértéke gyanánt csak 1.680 frankot ettek fel!
Ezekre és a véleményükre nem vagyok kíváncsi!
Mondjuk ez a lakosság érdeke is.
Dr. Akula
@Dr.Orbán.Viktor.sk: márminthogy nem volt fedezete a kihelyezett kölcsönöknek? Valami nem stimmel...Hiszen a kölcsönök csak a fedezetek 50-70%-a között volt átlagban. Vagy nem?
Dr. Akula
@Dr. Akula: ja, lemaradt: sokszor még annyi sem! Ezért nem értem, a politikusaink 80-100 millás kölcsöneit! Honnan, miből volt a fedezet, amikor egy db. 36 nm. lakás 1/36-od része volt a tulajdonuk, a vagyonbevallásnál? És most hmiből fizették ki akkor egyszerre iziben az egészet, merthogy így tudtak 10-12 millát spórolni? Na, ez a hungarikum, elvtársak!!
senkifia68
@Dr. Akula: Az eddig sem volt titok, hogy mekkora pöcs vagy, de ezt miért kell állandóan reklámoznod?
Eszed meg annyi nincs mint az üvegtigrisnek! Okostojás!!! Miről rinyálsz kicsi huszár?
A politikusaink 36 nm lakása? Mindegyiké?És nyolcvan-száz millás hitelből?
Vazze!!!!Vedd már észre magad te szerencsétlen!!!! Amiket te itt összehordtál, na az van a Pici Lógáspár liberójában. Szépen össze is kented magad. Menj mosakodj meg és szaladj orvoshoz! Utána ráérsz fényesíteni magad meg a szocialista brigád érmedet!
kacsa0707
Nincs semmi különleges ebben nyílt titok, hogy a tolvaj bankok, bankárok ki akarják szipojozni a népet, az országot.
Az eddigi kormányok ezt nagy mértékben segítették is, mivel a világon sehol nem engedték meg ezt a rablást, csak ŐK. Ezalatt az összes naplopó saját zsebét tömő milliárdos politikust értem, akiknek fontosabb a saját zsebük, mint az ország, és a lakóinak sorsa.
Kinek tettszene, az, ha a húsos fazekat elveszik a szája elől ?
Na ezért nyüszít vinnyog az egész tolvaj bankár világ.
Fater59
@lópicigáspár: Ennyihez , ekkorát, nem gyártanak .
orogordog
@senkifia68: Narancssárgáknak úgy látom van még mit rabolni, hülyék meg a tükrödbe vannak, látod ugye.
senkifia68
@orogordog: Téged meg ki kérdezett? A narancs sárgáknak még van mit rabolni? Miért nem őket kérded?
Először csak birkának néztelek, de most, hogy jobban szemügyre veszem a képedet, hát elég nagy marha vagy te is! A narancsosokat, meg feldughatjátok magatoknak!!!
Hülye gyerekek! Attól, hogy nem üvöltök a falkátokkal még nem sárgultam be!!!
De úgy látom az értelmi képességeidet meghaladja a feladat!
Dr.Orbán.Viktor.sk
@Dr. Akula: Jól értetted, kihelyeztek kerekítve hétezer milliárdot, de negyedét sem vették fel!
Miből hiteleztek?
Fideszes politikus nem lehet olyan csóró, hogy 36 nm.-es lakást vegyen!
marlin2
@senkifia68: Ezt a dajcstomi stílust -szerintem -az ökörkörökben kellene prezentálnod!!
Ott vannak a hülye gyerekek, akik "vevők" erre (is)!!
Gondolom, téged meg feldughatna magának a Selmeczi nemzetes asszony!!
És, ha akarod, még tudom ragozni!!
orogordog
@senkifia68: Akkor az állatok melyik csoportjába tartózol?

Mer se ember se Magyar az nem vagy az biztos!
Vagy a neved a védjegyed?
Akkor meg ne kommunikálj földi emberekkel!
Dr. Akula
@orogordog: ez egy marha. Ja nem, Neked azok vannak, és értelmesebbek!!:))) Akkor hogy nevezzük? Simán fideszes seggnyalónak,? Látjuk még futni.....:99
Dr. Akula
@marlin2: beleőrült a gazdája iránti imádatba. Lásd : Tódi!
dr. prédikátor
@marlin2: @orogordog: @Dr. Akula: Érdemes a senki fiával ennyit foglalkozni? megér ez ennyit? egy senki?
senkifia68
@Dr. Akula: @orogordog: @prédikátor: @marlin2: Mi van kislányok? Látom megint mi szemetet összehordott a szél!
Gyurcsány barátotok biztosan örömmel buszoztatna meg hálából titeket is!

Pici Lógáspár! Látod, látod! Hát ezekkel van teli a liberó!
Dr. Akula
@prédikátor: Atyám, attól, hogy valaki elmebeteg, nem kell mindent ráhagyni. Legfeljebb nem fogja fel....
moiszikf
@ria677: @luigilongo60: A "fél világ" lehülyézése nem okozott semmit,a szavak mögött nem hogy tettek,de még csak szándékok sem voltak. (Szokás szerint.) A gazdasági folyamatokat nem a szájkarate irányítja.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@Dr. Akula: & @prédikátor: & @orogordog: & @marlin2: Én kérek elnézést!
Az ilyen emberekből ítélik meg a jobboldalt:(
Ne vegyetek róla tudomást és akkor elballag...
coyote3
Parragh a vállalkozások nagy barátja. Vekker meg kifizeti a seggnyalását a kötelező kamarai tagsággal, amiből Parragh jól fog élni. Mondjuk jogos Parragh hajsza dumája, hisz nagyon sok vállalkozás futtatna utána komodói sárkányokat....
Dr. Felipe
Egy kis ország a világ ellen de ezt a csatát is megnyerjük mert a vezír még nem vesztett csatát akkor mi leszünk a világ urai. A hegylakók mert a végén csak egy maradhat. Ha már a föld a miénk lesz utána irány az univerzum.
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Ezt eddig is tudtuk Haver, csak azért írtam , mert az értékelésbe biztosan egy kicsit belejátszik az általam vázolt magatartás is.Sehol nem szeretik a kioktató stílusú, állandóan hőbörgő mindenkit lehülyéző embereket.
Ezek az intézetek tulajdonképpen az ország hitelképességét vizsgálják ,illetve annak kockázatát.
Ezért megnézik, hogyan teljesít a gazdaság összességében és ez alapján értékelnek.
Azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy mostanság elég szarul.
Nem kell állandóan a patás ördögöt keresgélni minden mögött, máshol sem hülyék ám, hogy bevegyék Orbánék hazugságait, azt meg főleg nem szeretik, ha kioktatják őket.
Senki nem akarja a magyarokat bántani, csak maximum értékelni.
Ennyi a történet.
senkifia68
luigilongo60 tegnap, 23:02
"Sehol nem szeretik a kioktató stílusú, állandóan hőbörgő mindenkit lehülyéző embereket."

Hatalmas gondolat! Talán magatokra nézve is kötelező érvényűnek tekinthetnétek!
Dr.luigilongo60
@senkifia68: Köszönjük Emese, illetve Tódi.
Bugajakab
Ez az üldözési mániát miért veszi át sok FIDESZ-es politikus?

Részvétből, tiszteletből Orbán iránt, vagy
ezután kapják a pozíciókat?
Dr.Orbán.Viktor.sk
@Bugajakab: Tükröm tükröm össze törlek,
ha nem én vagyok a legszebb!
Dr. Akula
@Dr.Orbán.Viktor.sk: könyörgöm, ne törd össze! Mert akkor sok ,még kisebb Ovi lenne! jajjj...
Dr.Orbán.Viktor.sk
@Dr. Akula: Kérésed megtekintés tárgyát képező cselekményt generált!
Meggyőztél:)
Dr. Akula
@Dr.Orbán.Viktor.sk: van Isten! Én! :)
Dr.Orbán.Viktor.sk
@Dr. Akula: Nem bánom!
De a szentlélek az én vagyok :)
Dr. Akula
@Dr.Orbán.Viktor.sk: jó, rendben, de csak ha palackba zárhatlak! :)
silber13
@ Dr. Orbán Viktor.sk, Dr.Akula : Mondjátok nyugodtan mindketten : " Ego sum via, veritas et vita!" . Ezen sokan elgondolkoznak majd! Isteni lényetek hármas felbontásában meg lehet egyezni. A harmadik személy titulusát adjátok át másnak. Bár a fiút keresztre feszítették!
Dr. Akula
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Viki, te már amúgy is faragod a keresztet...
barew7
Sem a Fidesznek, sem idióta politikusainak nincs köze a Forint kaszinózáshoz! Ezt a műsort szövetségeseink profi pénzügyi gengszterei rendezik nekünk elkötelezettségünk elismeréseként!
Dr.Orbán.Viktor.sk
@barew7: No no, akkor mi mit teszünk?
Mr. húsz százalék miből élne meg?
moiszikf
@luigilongo60: Tegnap,23:02-re

Elsősorban arra céloztam,hogy ez az egész csak színjáték,"parasztvakítás". Okt. 23.án,Brüsszelben lezsírozták,hogy Mo. "beszól",a "piac" (amiről senki se tudja,hogy ki,vagy mi) meg majd jól bebüntet. Van mire fogni a romló forintot. Holott,ha prominenseink épp a Bahamákon nyaraltak volna,ez akkor is megtörténik. A "patás ördög"-ről meg annyit,hogy az őszödi beszéd óta tudjuk,nálunk összeesküvés-GYAKORLAT van és nem elmélet. Mindenki halhatta,az egyszeri választó tulajdonképpen le van sz@rv@. Azt egyébként is nehezen hiszem el,hogy amíg a gazdaság minden egyes részterületének megvannak a világszintű "irányítói" (pl.: autóipar - GM),addig pont az egészet finanszírozó pénzügyi szférát nem uralja senki(k).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.