A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a pénzügyi világ hajszát folytat Magyarország ellen.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Viki, te már amúgy is faragod a keresztet...
barew7
Sem a Fidesznek, sem idióta politikusainak nincs köze a Forint kaszinózáshoz! Ezt a műsort szövetségeseink profi pénzügyi gengszterei rendezik nekünk elkötelezettségünk elismeréseként!
Dr.Orbán.Viktor.sk
@barew7: No no, akkor mi mit teszünk?
Mr. húsz százalék miből élne meg?
moiszikf
@luigilongo60: Tegnap,23:02-re

Elsősorban arra céloztam,hogy ez az egész csak színjáték,"parasztvakítás". Okt. 23.án,Brüsszelben lezsírozták,hogy Mo. "beszól",a "piac" (amiről senki se tudja,hogy ki,vagy mi) meg majd jól bebüntet. Van mire fogni a romló forintot. Holott,ha prominenseink épp a Bahamákon nyaraltak volna,ez akkor is megtörténik. A "patás ördög"-ről meg annyit,hogy az őszödi beszéd óta tudjuk,nálunk összeesküvés-GYAKORLAT van és nem elmélet. Mindenki halhatta,az egyszeri választó tulajdonképpen le van sz@rv@. Azt egyébként is nehezen hiszem el,hogy amíg a gazdaság minden egyes részterületének megvannak a világszintű "irányítói" (pl.: autóipar - GM),addig pont az egészet finanszírozó pénzügyi szférát nem uralja senki(k).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.