Egyre több jel mutatja, hogy a külföldi hatalmak, Washingtontól a nehezebben körülírható, ám nem kevésbé befolyásos pénzpiacokig végleg leírták az Orbán-kormányt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Izrael, USA...
Mintha ugyanarról lenne szó...
Dr.luigilongo60
@libero: Egy kis zsidózgatás látom mindig belefér, csak mert az olyan polgárias, mint az ötórai tea, meg jól esik a léleknek.Egyébként is a saját baromságainkat mindig rá kell fogni valakikre, nehogy lebukjunk, ugye Kedves Nemzettestvér!

Talán nem kéne állandóan a forgalommal szemben közlekedni, az autópályán főleg nem egészséges.
marlin2
Nem!!
Arról van szó - a cikkben - hogy a jelenlegi magyar kormányt legtöbb, a művelt világban mértékadó helyen nem tekintik partnernak!!
Ez a tények ismeretében érthető!!
Néhány napja az egyik poszt arról tudósított, hogy a görögök és az olaszok az új kormányuktól várják a gazdasági problémák megoldását!!
Meg - bár erre nálunk még nem volt példa .)) - a magyarok is!!
kkalman
Miért nem meglepő ez a hír? Másfél év alatt semmit nem tettek azért, hogy a gazdaság fellendüljön. Igaz ezt az egyet sem - a semmit - sem csinálták jól, de a kommunikáció is ugyanolyan szar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.