Meggyőzte Orbán Viktort az eva szükségességéről a Fidesz-frakció a hétfő reggeli ülésén. A kormány és a mögötti álló két parlamenti frakció már három hete vitatkozik az eva megtartásáról, illetve a kivezetéséről. Míg az NGM a költségvetési bevételek növelése érdekében akarja megszüntetni az egyszerűsített vállalkozói adót, illetve arra hivatkozik, hogy jól menő vállalkozók - és nem a kistermelők - élnek az eva biztosította lehetőséggel, addig a Fidesz és a KDNP képviselői szerint pár milliárd forintért nem kéne megsérteni az evázók közel 100 ezres rétegét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ria677
Ezért még súlyos árat fizetünk, hogy "hagyta magát rábeszélni" az Eva megtartására. Egy apróság az Ő szemében, és így elmondhatja, hogy tud engedni is.
zsolti
@ria677: ami valójában még csak "engedés" sem: most 30%, ez lesz 40% jövőre, tehát ennek a hírnek csak első olvasatban kellene örülni, amúgy egy a szokásos megszorítások közül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.