Szinte maga alá gyűrte a szállodahajó szombat éjjel Verőcénél a motorcsónakot. Egy ember kiúszott, két holttestet megtaláltak és még öt embert keresnek.

Mint arról a propeller.hu is beszámolt: szombat éjjel baleset történt a Dunán. Egy szállodahajó egy kishajóval ütközött. Egy ember kiúszott a partra, sérülései súlyosak. A rendőrök más két holttestet is megtaláltak, de még öt eltűnt után kutatnak – írja a telex.hu.

Drámai fotókon a kiemelt motorcsónak – összecsukta a szállodahajó

A motorcsónakot szinte összecsukta a szállodahajó/Fotó: MTI/Lakatos Péter

A rendőrség azóta megtalálta a letarolt kishajót, drámai fotókat közöltek a helyszínelésről az Újpesti-öbölben, melyeket itt tudja megnézni. A kishajót a Megyeri hídnál találták meg.

A hajómonstrum orrán komolyabb sérülés látható, melyet valószínűleg az éjszakai baleset során szerzett. Ez a rendőrségi képeken is jól látható, ami arra utal, hogy a 100 méter hosszú szállodahajó maga alá gyűrte a jóval kisebb motorcsónakot. A szállodahajó kapitánya észre sem vette az ütközést.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@Pusztai: Én nem azt mondom, hogy érezték az ütközést, hanem azt, hogy észlelték...szenzorok, kamerák, radar - ezek ma már egy ilyen nagy hajón feltétlenül jelenlévő műszerek.
A tények pedig makacs dolgok, így mindegy ki mondja.
Eladott Ország
@Pusztai: Az is rejtély, hogy a szállodahajó nem vette észre, hogy nem "uszadékkal" ütköztek ( hajóradar, etc..) és továbbmentek, hogy elhagyják az országot. Miért nem közlik, hogy ki lehet a szállodahajó tulajdonosa?!
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 10:13 ♦ "Ellenben nekem az öt ember eltűnése a rejtély!!" Azért tüntek el mert ők nem békepártiak vótak', hanem libsik'!
Csizmás Kond
...svájcba van bejelentve...melyik kikötőben ?
Cherry
Érthetetlen hogy a szállodahajó nem veszi észre hogy neki ment valaminek,, ugyanolyan mint a másik elöző baleset,,fodagom megint ittak ...
jáger laszló
A motorcsónak vezetője óriási hibát vétett
Eredmény 7 halott!
csak ennyi
nem barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.