Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter mielőbbi leváltását sürgette Mesterházy Attila az MSZP választmányának szombati ülése előtt újságíróknak nyilatkozva.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
Kedves Attila, hiszen nektek is nagy nehezen sikerül csak miniszterelnököt váltani, milyen sokáig kerestétek az új megváltót.
másvirág
Eszement "vagdalodzás" helyett ,maradjunk a kulturáltabb "leváltás" mellett !
adrenalink
Ha levágják, akkor Viktor lesz a félkarú rabló. Januártól megemelik a játékgép adóját, szóval megint szív az ország...Bár szakemberek azt mondják, hogy e miatt eltűnhetnek az automaták...
coyote3
Van ebben az országban olyan ember , aki valóban azt hiszei, hogy a vekker pártban nem ez a dagadt diktátor szava döntő? Van aki tényleg azt hiszi, hogy Eltolcsy Clarence bármiben is dönthet a gonosz törpe áldása nélkül? Ha a nagy közgazdász megy, legfeljebb jön egy másik seggnyaló és minden folyik tovább változatlan metodikával.
@nmaria: Azt vágod, hogy a cikkben nem vekker leváltásáról írnak? Vagy ennyire beléd verték a gyurcsányozást? De megnyugtatlak az sem rossz verzió, amiről Te írsz....:)
perta
Itt már csak az segítene, ha mindenkit lecserélnénk! A kormányt, a közjogi méltóságokat, és az összes megélhetési képviselőt!
szöszmösz
@perta: Meg a népet is, mert közük van a jelenlegi helyzet kialakulásához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.