Külgazdasági okok vezettek oda, hogy a kormány tárgyalást kezdeményezzen a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), ezért áll a magyar delegáció élén Fellegi Tamás fejlesztési miniszter - mondta Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője az m1 Ma reggel című műsorában, csütörtökön.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Már hazudni sem tud, nincs ismerete Matolcsi nélküli egyeztetés, az ami sikerrel végződhet,ezért nincs jelen Matolcsi a tárgyaláson. Azért néha a z igazat is vedd hazugságnak,mert így lesz teljes az "igaz" hazugságnak beállítva. Ekkora külgazdasági hazugságot még világosító Sándor sem tud produkálni. Pedig ő csúcs tartó, a maga két hetével.
Fater59
Ennek megint , összeállt a zselé , a nyaka fölötti, bödönbe .
DR Eric CARTMEN
Most ez a szerencsétlen tényleg ilyen sötét hülye---vagy a zembereket nézi annak ????
Dr. Felipe
Matócsy elvtársat kipaterolta az IMF azért nincs ott.
lényeglátó

Berzevizcynek iskolái vannak,
De mit is mondott?


A politikailag függőségben lévő nemzetek erőteljes kivitele nem fejlett gazdaságukból, hanem kizsákmányolásukból fakad.
Roppant tömege megy a pénznek keresztül Magyarországon, de nem marad itt, hanem az osztrák tartományok felé folyik el, és különösen Bécsben halmozódik fel… Ennél fogva kettős baj sújtja Magyarországot: a látszólagos gazdagság tünete, s a kimerült szegénység nyomasztja, mivel az ország elveszti pénzeit és a hevesebb keringésű átmeneti forgalom hatása azt még jobban szegényítvén, a politikai halál válsága felé siet.
Amennyire gazdagítják a nemzeteket az ipar és kereskedelem, úgy viszont az ipar és a kereskedelem sem virágozhat ott, ahol a nép a legalsóbb és legnagyobb részét, a nemzet alapját a nyomor sanyargatja. Ennek a legnépesebb osztálynak fogyasztása által ingereltetik a belföldi termékek előállítása. Ez ad életet a belföldi iparnak és forgalomnak, ami azután a külkereskedelem bővebb folyásában is érvényesül. Ahol a szűkös állapotok által lenyomva úgyszólván nem létezik a gazdaság, ott a fogyasztás és a forgalom alapjának ingadozása folytán az arra fektetett ipar, kereskedelem és a közjólét is csak tengődik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.