A jelenlegi Orbán-kormányunk adatnyilvántartás fog vezetni azokról a személyekről, akik egy esetleges háború esetén behívhatóak lennének katonának. Melyik külföldi állam hagyná, hogy több ezer, tízezer állampolgárt kettős állampolgárosítsák, aztán pedig egy külföldi állam sorkötelezett katonája legyen? A kettős állampolgárság katonai kockázatáról senki nem beszélt. ...

Forrás: hroland.blog.hu
Feltöltő: siretn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Érdekes megvilágítása a dolgoknak. Mondjuk ezektől minden kitelik!
másvirág
Mint a régi szép Monarchia idökben !
Orbán Viktor , Főkormányzó Kegyelmes úr,Őfőméltóságú Ellentengernagy .minden Magyarok Fejedelme és Kárpátok Generalisszimusza.
Semjém Zsolt tábori lelkész , Pannonia Biborosa minden Magyarajkú cigágy hercegprimása s tiszteletbeli Vajdája.Középeurópai állatok védőszentje,Isten kegyelméből "pápai nuncius".
coyote3
Opsz. Érdekes felvetés. Csak eljátszom a gondolattal, hogy mondjuk egy magyar állampolgárságot kapott szlovák magyar egyenruhában ejti fogjul azt a szomszédját, akivel eddig szombat esténként együtt itták a Zlati Bazan-t és sütötték a kolbit, mert hadat üzentünk a tótoknak ....:)
alfás
hát elképzelhető a háború. de!,a polgárháború!
lényeglátó
„S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly, mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.”
Dehát ezt a korszerűtlen és tudatlan Széchenyi István írja a Stádium lapjain
Levendula
Csak arra leszek kíváncsi, hogy azoknak a katonatiszteknek a gyerekeit is behívják vajon, akiket felmentett az apucikájuk a sorkötelezettség alól... hehehe...
Csizmás Kond
Tudtommal sorkatonabehívót csak annak küldenek, akinek magyarországi lakcíme van.
kiscserkész
Megyünk Irán ellen! Az az, mennek! Mossad toborzás.
kiscserkész
@Csizmás Kond: És szavazni is azok szavazhatnak majd? Vagy addigra lesz itteni címük.
verőce21
@másvirág: Inkább Nánai Puncius. (Puncius Pilátus lelki helytartója)
dr. prédikátor
Mi az hogy készülünk? A cigus fecalicus már közel két éve háborúban áll!Azóta harcol!!!!!
alfás
@Levendula: tudod,ha itt fegyvert adnak az emberek kezébe,akkor nem más nemzet ellen fogunk harcolni,hanem a saját vérszívóinkat fogjuk kitakarítani. és katonatiszt legyen a talpán,aki a népharagnak parancsolni tud.
Bugajakab
@coyote3: Volt már (majdnem) ilyen, ha
a Svejket olvasgatod, igazat adsz nekem:-D
másvirág
@Csizmás Kond: ? Laktanyai lakcimek mind magyarországon lesznek.
Ott lehett átvenni a "SAS" behivókat. Csak az értesités megy a "tartozkodási"helyre .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.