Péntek kora reggel váratlanul elutazott az IMF és az Európai Bizottság tárgyalódelegációja Budapestről. Úgy tudjuk, három fontos kérdésben nem tudtak megállapodni a kormánnyal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@verőce21: Talán nem ártana egy pár cikket elolvasni a témával kapcsolatban és akkor világosság gyúlhat az igazságot illetően.
verőce21
@luigilongo60: Te olvastam én erről hideget is, meleget is. Hatásvadász cikkek, hogy jobban fogyjon az újság.(vagy többet kattintsanak a zemberek)
Dr.luigilongo60
@verőce21: Majd meglátjuk a végkifejletet, jó pár jóslás már bejött Orbánékkal kapcsolatban , félek tőle, hogy a legrosszabb még hátravan.
senkifia68
@marlin2: Hát komoly okom van feltételezni, hogy globálisan képtelen vagytok értelmezni és értékelni bizonyos történéseket. Azt már feltételezni sem merem, hogy ezt esetleg szándékosan teszitek!

Csak egy érv! Az IMF kormányzó tanácsának összetételében milyen szavazati arányt is képvisel Európa? És az Európai képviseletek vajon mely politikai ideológia érdekeit képviselik?
Vajon miért "fenyegetőzik" Angela Merkel után már az IMF vezér is VILÁGHÁBORÚVAL????

hetivalasz.hu/uzlet/egyetlen-allam-sem-tud-ellenallni-a-bukasnak-ha-elszigetelodik-44122
Csizmás Kond
A Nemzetközi Valutaalap (angolul International Monetary Fund, IMF) 1945-ben létrehozott washingtoni székhelyű szervezet, amely jelenleg (2010) 187 tagországot számlál.
Hagyományosan európai – általában francia – vezérigazgatója van az IMF-nek,

na ezt sem kell figyelmen kívül hagyni....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.