Idő előtt hazautazik az IMF és az Európai Bizottság Budapesten tárgyaló delegációja - értesült több, egymástól független forrásból az Index. Az új biztonsági hitelmegállapodásunkról előzetesen tárgyaló szakértők információink szerint három kulcskérdésben nem tudtak megállapodni a magyar kormányt képviselő tárgyalópartnerekkel. Egyik forrásunk szerint a nézeteltérés egyik alapvető oka a szerdán benyújtott MNB-törvénytervezettel kapcsolatos európai kifogások lehettek, de a nyugdíjállamosítás kiteljesítése csukhatta be végleg az ajtókat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem akartak felszállni egy süllyedő naszádra! Valószínűen láthatták, hogy egy feneketlen kútba hajigálnák a pénzt! Úgy látszik ezt a csatát is elvesztette a dakota harcos!!
DR Eric CARTMEN
@lópicigáspár: Az a nagyobb baj, hogy mi (emberek) fogunk igazán szívni. A büdös tolvajok vonogatják majd a vállukat, aztán felveszik a milliós fizujukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.