Elbeszélgetne a miniszterelnök-pártelnök azokkal a fideszes vagy KDNP-s képviselőkkel, akik nem támogatták múlt hét kedden az Országos Bírói Hivatal élére jelölt Handó Tündét a parlamenti szavazáson. Bár az igen voksok száma és a két kormánypárti frakció létszáma közt mindössze négy voks a különbség, Orbán mégis tudni véli, hogy a titkos szavazáson a Fidesz-KDNP-ből hatan nem álltak ki Handó mellett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ez olyan igazi diktátor mentalitás. Vekkerhez méltó. Nem lehet más vélemény , csak a nagy vezetőé! Sok ilyen példa van a történelemben.
batukán
@coyote3: Elég csúnya is lett a végük......
Dr. Felipe
Mádi Lászlóval is jól "elbeszélgetett" a vezír, azóta sem tudjuk hol van Mádi László.
csikknorisz
Sötétben bujkáló, áskálódó ellenfülkeforradalmárok reszkessetek.
adrenalink
Erről eszembe jutott a Kisvakond és a rágógumi c. rajzfilm. A lényege: a kisvakond talált egy rágógumit, amitől hiába próbált megszabadulni, mindig visszaragadt valamelyik testrészére. Ráadásul, ha jól emlékszem, a rágógumi narancssárga színű volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.