Szerinte a Fidesz hetek óta azzal kampányol, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem sokat ér...én inkább a szlovák költő...
Béla333
"A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért. A miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik. Elég volt!
– írja Magyar Péter az Instagramon, a kormánypárt új, háború feliratú plakátja mellett pózolva."
24.hu/belfold/2024/05/18/magyar-peter-feljelentes-orban-viktor/

Végre valaki megteszi, még ha a maffia állam általunk eltartott "gazságügyi szervei" rögtön le is pattintják az egészet...
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Ez nyílt háborúpárti uszítás Gyagyás, mert az elmeroggyant költő pontosan azért lőtt rá ötször a szlovák miniszterelnökre, megt nem akart háborúpárti lenni! A szlovák kormányfő nyíltan kiállt a béke mellett, és nem akart se fegyvereket, se katonákat Ukrajnába küldeni! Ezt egy rövid interjúban meg is erősítette az elmeroggyant költő!
Horizont
Nagyon helyesen teszi Magyar, bár tudjuk nem függesztik fel orbánnak a mentelmi jogát, Polt meg a szarból is kimossa, de akkor is. Végre!!!
Nemhogy Gyurcsányék is feljelentenék, á nem ő egy hosszú posztban ekézi Magyar Pétert.
Béla333
"Magyar Péter: Ez olyan, mintha azt mondták volna ránk, hogy mi gyilkosok vagyunk
Rágalmazásért és rémhírterjesztésért is feljelenti Orbán Viktort a Tisza Párt alelnöke, mert a kormánypárt új plakátjain azt terjeszti, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak. "
"„Mi úgy véljük, hogy ez olyan, mintha azt mondták volna ránk, hogy mi gyilkosok vagyunk. És azt biztos, hogy nem kell eltűrni semmilyen közszereplőnek, semmilyen magyar embernek, úgyhogy ez egy jogértelmezési kérdés lesz. Nem várom azt, hogy a magyar hatóság, az ügyészség vagy a rendőrség valóban le fogja folytatni ezt az eljárást”
- mondta. Azt is hozzátette: ha ez így lesz, akkor magánvádas eljárásban folytatja az ügyet. Magyar szerint ő minden beszédében világossá teszi, hogy ő nem háború-, hanem békepárti."
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/magyar-peter-ez-olyan-mintha-azt-mondtak-volna-rank-hogy-mi-gyilkosok-vagyunk/

Na ez a mentalitás az, ami nincs meg a többi ellenzékiben...
Mocskos maffiózóknak nem szabad hagyni az aljasoskodást!
Clavigo
Jó ez igy...!! Legyen csak " basztatva " minden szinten a muszkaszopó,kinai csicska Szartartály.. Érezze a törődést a More...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.