A vásárlók még inkább ár-érzékennyé válhatnak, a kedvezőtlen változások miatt pedig az élelmiszeripari belföldi értékesítés további csökkenése várható 2012-ben - nyilatkozta Éder Tamás, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének (Éfosz) elnöke....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Élelmiszer árak növekednek,miközben a hazai előállítású és főként származású termékeket alig lehet itthon eladni.Rossz a mezőgazdaságot támogató rendszer!Kellene,hogy TSZ.be tömörüljenek ismét a gazdák,de nem parancsszóra.Ne feledjük a régi igazságot,egy hurkapálcát könnyű eltörni,20-30-at már nehéz. Érdekeiket is jobban tudnák érvényesíteni.
verőce21
Nem kötötte semmi Magyarország kezét, hogy szabadon felhasználja az IMF-hitel fel nem használt részét az orosz Szurgutnyeftyegaz Mol-részesedésének a visszavásárlására, de rossz volt az időzítés. Jól jönne most az 1,88 milliárd euró tartalékkeret.

Esetleg nem kellene most újra IMF hitelkeret felvételében gondolkodni, nem kellett volna ÁFA-t emelni, élelmiszerárakat, stb. Sajnos úgy cselekedtek ezek a fiúk, mintha égette volna a zsebüket a pénz.
marlin2
@verőce21: És akkor most a Fidesz-Kdnp kapzsisága miatt az utcára kerülő emberek verjék a seggüket a földhöz örömükben?? Vagy veled együtt vivátozzanak a mindent(!) elqró új türannosznak??
Ugye nem gondoljátok komolyan!!
verőce21
@marlin2: Nem értelek igazán. Én egyáltalán nem "vivátozok" ezen a baklövésen.
adrenalink
Aha! Akkor az OVI által meghirdetett "elrugaszkodás" az új 1 millió m.hely megteremtésére vonatkozott?
silber13
@verőce21 : ez nem " baklövés " ez egyenesen gazemberség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.