A KDNP egy korántsem új keletű problémát karolt fel a héten, amikor a párt frakcióvezetője az előrefizetős mérőórák általános elterjesztésére tett javaslatot a lakossági gáz- és áramszolgáltatásban....

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
A KDNP eddigi egyetlen hasznos felvetése.De ezt sem nekik kellene tárgyalni,hanem maguktól-maguknak a szolgáltatóknak.Sokkal egyszerűbb a még fizetőkre rányomni még azt is amit a "többség " ellop.
Feraj49
1994.ben voltam Németországban,náluk már akkor működött ez a rendszer,melybe pénz kellett bedobni,és annak megfelelő értékben engedte a gázt használni.Hasonlóan a a parklóórákhoz.Szerintem a propellerező qxy-t kéne megkérdezni,hiszen Ő most is kinn él,valószínű többet tudna mondani róla!
nyanya001
@Feraj49: Ott él a kisokos nmaria is :)
majd rákérdezünk .....
kiscserkész
Előre lehet tervezni a gázfogyasztást. Rossz közül a jobbik rossz. Mert ha nem szabadított volna Horn- Kuncze kormány annak idején az energiaszolgáltatásaiktól, akkor most negyed pénzért volna az energia.
Állami gondozott
Qxi pajtás elszólta magát a múltkor, hogy csak a sógoréknál melózik nem Germániában!
Egy cimborám kért tőle infót, erre kapott egy használhatatlan linket a gugliból és azt a kérést, hogy ne próbálunk rá hivatkozni!
Szóval Qxi pajti eufemisztikus szavai olyan valóság talaján vannak, mint a Lochnessi szörny léte:)
Dr.luigilongo60
Hülyeségeket azért nem kellene beszélni!

kp.hu/energia-arak-az-europai-unioban

Már sokszor leírták itt mások is, semmi nem drága nálunk ahhoz képest , mennyire alulértékelt a munkaerő ára.
Valószínüleg, mert a magyar tőke a legprofitéhesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.