Három országgyűlési képviselő délelőtt lebontotta a Magyar Televízió Kunigunda utcai gyártóbázisa körül karácsonykor felhúzott kordont - mondta egy, a helyszínen tartózkodó civil aktivista az [origo]-nak. Kembe Sorel-Arthur szerint pár biztonsági őr ki akarta csavarni a kezükből a szerszámokat, de "a tömeg addigra kordont bontott". Az akcióra aztán került sor, hogy hajnalban az épület biztonsági szolgálata megkezdte a kordon teljes összezárását. A rendőrség kivonult, többeket igazoltattak, és felszólítottak az erőszak mellőzésére.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@senkifia68: Ha már annyira koptatod azt a kevés agyadat/ ha van/ugyan áruld már el te minek tartod magadat?demokratának. liberálisnak,sovinisztának, populistának,ha már mint oly sok helyen írtad, te nem tartozol egyik párthoz sem!Vagy csak itt akarod osztani az észt??Vajon te milyen művelt vagy ,ha már arra hivatkozol.!!
Kár neked itt mélymagyarkodni!
Csizmás Kond
@prédikátor:
"demokratának. liberálisnak,sovinisztának, populistának,ha már mint oly sok helyen írtad, te nem tartozol egyik párthoz sem!"
Mert az meg seM fordul a nagyonokos fejedbe, hogy valaki lehet ember...lehet magyar...de azért
BUÉK !!!
senkifia68
@Állami gondozott: Én nem mondtam, hogy változtasd meg a véleményedet és azt sem mondtam, hogy nincs jogod azt kinyilvánítani! A Te fajtád intelligenciájának jellemzője, hogy aki ellentmond azt el kell tiporni! Ha érvetek nincs, vagy nem tapsol a hülyeségeteknek valaki, azt rögtön céltáblának tekintitek, gyalázzátok, fikázzátok, pocskondiázzátok!
Azért megfordulnak e fórumon rajtatok kívül normális, felnőtt emberek is, akikkel élmény vitázni, véleményt cserélni, ütköztetni és mindezt anélkül, hogy a másik emberi méltóságát sértené!
Javaslom próbálj meg e szellemben megnyilatkozni és TŐLEM hasonló tiszteletet kapsz!
Boldog, békés Újévet neked és családodnak!!!
senkifia68
@prédikátor: Magyar választó polgárnak! És kurvára nem érdekel, hogy az ország nevében szerepel e a Köztársaság szó, ha az állampolgári jogaimat szabadon gyakorolhatom! Kurvára nem érdekel, hogy az ország vezetőjét, gyurcsánynak, orbánnak, vonának, vagy schiffernek hívják, ha stabil munkahelyem van, ahol a családom XXI. századi európainak megfelelő életszínvonalának biztosításához megfelelő jövedelmet kapok ugyan ilyen feltételek mellett biztosított munkakörülmények és viszonyok mellett.Kurvára nem érdekel, hogy egy vagy több kulcsos az SZJA, ha a számlámra átutalt jövedelmemből a fentieket biztosítani tudom.
Kurvára nem érdekel, hogy a minisztériumokban hány autót és mennyiért vesznek a fejelseknek, ha az 1400-es Audim fenntartását meg tudom oldani a családi kassza túlterhelése nélkül és ha tömegközlekedési járművön akarok utazni ne azt kelljen számolgatnom, hogy hány éves fizetésemet kapja év végén a csődben lévő és ezért horribilis díjakkal szolgáltatást végző állami cég vezére. És kurvára nem érdekel, hogy mit ír az Amerikai Népszava hazámról, addig, amíg a cikkek írója le nem húzott egy évet valamelyik borsodi településen, vagy Barnya valamelyik községében, ahol a munkanélküliség 90!%-os!!
És még sorolhatnám... Te ezek alapján melyik párthoz közel állónak nyilvánítasz???
Boldog Újévet neked is!
Állami gondozott
BUÉK!

Az új évet azzal kezdem, hogy számomra a trollok megszűntek létezni!
Mindannyiunknak ez lesz a legjobb!
Bugajakab
Azonnal fejezzétek abba!:-D

Nyugodjatok le, s kezdjétek újra a vitát. Ennek nincs értelme, hogy egymás torkának ugortok.

Mi lesz még később, ha így kezditek az évet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.