A különféle hosszú távú megtakarítások támogatását egységesítenie kellene az államnak Kisbenedek Péter szerint. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) elnöke az MTI-nek adott év végi interjúban kifejtette: fontos lenne, hogy a támogatás ne szűk társadalmi körben elérhető adókedvezmény, hanem pénztámogatás legyen, amely ehhez mérve sokkal nagyobb magánforrást vonzana magához, a megtakarításokból vásárolt államkötvények pedig csökkentenék az állam adósságszolgálati kiadásait.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@luigilongo60: azt meg,hogy mennyira fontos,kérdezzél meg egy nyugdíjast,aki felépítette az Országot,és most 20dkg párizsi már dőzsinek számít.
Dr.luigilongo60
Meg a Jobbik állami támogatásából és képviselőinek a fizetéséből, csak úgy példaként megemlítve.
Dr.luigilongo60
"azt meg,hogy mennyira fontos,kérdezzél meg egy nyugdíjast,aki felépítette az Országot,és most 20dkg párizsi már dőzsinek számít. "

Ez már kőkemény demagógia.
alfás
@Csizmás Kond: aha.mindenki boldoguljon,ahogy tud. egyébként Köszi,és Neked is.
alfás
@luigilongo60: bocs. nem tudtam,hogy Te svájcban élsz. de tudod,nálunk,pesten ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.