Az MSZP szerint öntudatra ébredtek az emberek hétfőn, és az operaház előtt "százezer torokból" kérték a magyar köztársaság helyreállítását, miközben a "rezsim összecsinálta magát", lehajtott fejjel, "esetenként alagutakba, csatornákba bújva menekült".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurcsány Ferike
@Az_Ember_fia: Ez a szokásos 'baloldali' elintézése a tüntetéseknek.
Mindig ezt mondtam a gergényinek.
Minden TÖRVÉNYES (kacsint) eszközzel verjük ki a szart belőlük!
sólyomszem
Az MSZP-től kérdezem: kifogyott a pénzeszsák? Ideje lenne újratölteni?
senkifia68
@sólyomszem: Az MSZP több mint 1 mdFt-ot bukott a 2010-es választásokkal. Gyurcsány kiválása sem 2Ft-jába került a pártnak, a pénzcsapok egy részét pedig Budai bezárta.
Az LMP-nek alig parlamenti küszöbe van, a Kónya féle Szolidaritásnak meg lukas csizmája.
Ugyan mond már meg, hogy ekkora tömeg összerántásához, a szervezők kiképzéséhez, működtetéséhez, a kommunikáció és a média biztosításához honnan volt ennyi pénzük???

Ez a sok szerencsétlen vaklúd meg nem veszi észre, hogy most húzzák ki az anyaföldet a segge alól, a gyereke meg mehet majd internacionalista táborba!
Dr.luigilongo60
@senkifia68: Onnan vazze, hogy ezeket a tüntetőket nem kellett megfizetni, mint a fitymáreszes csőcseléket.
orogordog
@senkifia68: Mi nem pénzért járunk tüntetni mint ti. Vandálokat meg szét lehet rugdalni, nem tetszik a saját módszer ejnye , ejnye. Inkább pár száz lógjon mit több ezer.
senkifia68
@luigilongo60: A kérdésre válaszoljatok elvtársak, a kérdésre! A rinyának itt nincs helye!
Nem vettem részt soha semmilyen utcai tüntetésen, és veletek ellentétben nem is drukkoltam soha ilyeneknek! Sem bal, sem jobb oldalon!!! Akkor kellett volna nagy szátoknak lenni amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Gyurcsány és az MSZP elárulta a társadalmat, baloldalról a liberálisnak beállított multinacionális tőke és a financiális spekuláció felé nyitott, és ezzel a jobboldal felé terelte a választó tömegeket! A mostani kurva szar helyzetnek nem a 2010 óta eltelt idő az oka, hanem a 2006-tól folytatólagosan elkövetett költségvetési sunnyogás! Az, hogy ennek ma isszuk a levét, ugyanis a választások után kellett megkezdeni annak a hitelnek a visszafizetését amelyet a Gyurcsány, majd a Bajnai kormány vett fel!!!
Longó! Ha te lennél a magyar miniszter elnök, és az elődöd által kért kölcsönt neked kellene visszafizetned mit tennél??? Kérlek válaszolj erre az egyszerű kérdésre!!!

@orogordog: Szóval te voltál tüntetni!! Gratulálok! Szabadságharcos! Lehet, hogy te nem pénzért voltál, csak úgy, mert lehetett egyet kurvaorbánozni, de nehogy elhidd már, hogy ez egy "kommunista szombati" megmozdulás volt, társadalmi öntudatból!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok