A jegybanktörvényt, a bírók nyugdíjazását és az ombudsman elzavarását kell visszavonnia. Különben Brüsszel büntet. Elvehetik az EU-s támogatásokat is a rossz költségvetés miatt. A jegybanktörvényt, a bírók nyugdíjazását és az ombudsman elzavarását kell visszavonnia. Különben Brüsszel büntet. Elvehetik az EU-s támogatásokat is a rossz költségvetés miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@nmaria: Miért nem használod a vibrátorodat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
sólyomszem tegnap, 20:21

Valószínüleg a 4mancs nem járt Nebraskában, azért nem "tudósítottak" szarvasmarhák leöléséről, ellenben igencsak beteges jellemre vall az, ha valaki minden negatív élményhez megpróbálja a zsidókat társítani.
A neten biztosan több százezer állatkínzásról szóló videó illetve egyéb infó található de Te egészen véletlenül olyat linkeltél be ,amelyen zsidók láthatóak, persze ide vezet, mikor valaki csak egyfajta tájékoztatásra vágyik és állandóan csak azt habzsolja.
Az antiszemita propaganda természetesen bőséggel ontja is a dezinformációkat a hozzád hasonlóak teljes megelégedésére.
Nem tudom egyébként voltál e már falusi disznóölésen, melyen uram bocsá "gójok" ölnek sertést, az sem épületesebb látvány.

További jó szórakozást és kellemes gyűlölködést kívánok Neked és minden olyan emberkének, akiket csak az éltet, hogy a szélsőjobb által irányított propaganda oldalakat olvasva jól lecsulázhatják a képernyőt.
Furcsa egy örömszerzés ez de legalább a Tiétek.
sólyomszem
@luigilongo60: tegnap 19:59

"Az esetleg meg sem fordult az okos buksidban, hogy netalán igazuk is lehetett az állatvédőknek?"

Látod, egyből falnak mész, ha zsidók csinálnak ilyet. Kíváncsi lennék mennyire osztanád a 4 mancsot, ha feltételesen zsidók tömnék a libákat! A kontrasztot kellene észrevenned állatkínzás és állatkínzás között. Annyira igazat adtál a 4 praclinak, ezért volt bátorságom egy ilyen filmet belinkelni.

Attól függetlenül, hogy zsidó vagy nem zsidó nem érdekel. A lényeg az, hogy kiakarták csinálni a magyar libamáj exportot.

A magyar nagytőkések is mehetnek a sunyi p-ba, mert eladtak és eladnak mindent, ami a bukszájukat vastagítja. Szégyen!
sólyomszem
@luigilongo60: Jaa, amúgy, ha ilyen pici ország, pici gazdasága nem számottevő, akkor miért pont a libamáj ágazatot igyekeztek lejáratni, besározni. Netán pont arra járt egy kiscserkész és filmre vette a libatömést a 4 mancs megbízására?? Viccelsz, bolondozol?
sólyomszem
@Némó Matróz: Nyilván zsíros falatok jutottak nekik, én is ismerek elég sok embert, aki így szerezte a vagyona nagy részét, most meg kapitalistát játszik. "Nagy" embernek hiszik magukat, mert jókor voltak jó helyen. Ezek nem ismerik az igazi munkából, tisztán építkezni elvet.
Dr.luigilongo60
@sólyomszem: Véleményemet továbbra is fenntartom és ezzel le is zártam a vitát részemről.

"DE abban biztos vagyok, hogy a valódi igazságot soha senki nem fogja megtudni!"

Ez itt a lényeg, a többi rizsa, a becstelenség ember és nem pártfüggő.
sólyomszem
@luigilongo60: Egyet értek. Nem egyezünk és kész, én is tartom a véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.