Az IMF konkrét lépéseket vár a magyar kormánytól mielőtt egyáltalán eldönti, tárgyalnak-e velünk. Az EU-val is jó lenne megegyezni. Magyarországnak olyan politikát kell folytatnia, amely megerősíti a piacok...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"Csendesen kérődzik, igen jámbor fajta,
pedig éhes borja nagyokat döf rajta"
marlin2
@pofátan: Még ha csak kérődzne, de ez HAZUDIK!!
"Arra a kérdésre, hogy Fellegi Tamás kapott-e konkrét feltételeket az IMF-től, Orbán Viktor röviden és határozottan azt válaszolta: nem. Találgatások vannak - fűzte hozzá"
(Portfolió.hu)
adrenalink
@marlin2: Jól lököd a szót! Mint tudjuk, Orbán mindig igazat mond!:)))))))))))
lópicigáspár
Lehet, vidéki vagyok és azért nem értem, de nem azt mondta az EU és az IMF, hogy akkor lesz pénz és megállapodás, ha bizonyos feltételeket teljesít a kormány? (Nem véletlenül hazánkat nevesítettem a feltételek teljesítésénél, hisz itt csak erről a néhány elmebajosról van szó) Erre mit mond a vezér!? Nem is kell semmit csinálniuk másképp, mert mindent okosan és jól csinálnak! Feltételezem csak egy újságot olvas, ha egyáltalán tud olvasni.

Ez a kormány megbukott az arrogáns ész és fék nélküli politizálás eredménye. Tudomásul kellene venni, hogy egy olyan közösség tagjai vagyunk, ahol vannak szabályok és elvárások, amit be kell tartani. Ez egy nagy társasjáték szigorú szabályokkal és aki nem tartja be azokat, azt vagy megbüntetik, vagy legrosszabb esetben kizárják, ami remek erős gazdaságunkból kiindulva szó szerint halálos lenne.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.