Bár a Fidesz politikusait sem sikerült meggyőznie a Köztársasági Elnöki Hivatal közleményével arról, hogy Schmitt Pál doktori disszertációja körül minden rendben van, a párt vezetői mégis meg vannak győződve arról, hogy az államfő a helyén marad. A kormányfő szóvivője pedig azt közölte, hogy bulvárkacsával nem kívánnak foglalkozni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
És ezt pont egy kacsacsőrű emlös mondja!
feketeözvegy
néma kacsa? Mert nem nyilatkozik! Pedig haza kellett volna azonnal utazni és elmondani a saját verzióját!
Hellcat
Az egyik hivatal "visszautasítja" a másik meg "kacsának tartja". Csak szerintem elég gyengék ezek a "védelmi vonalak"? Nem törik össze magukat, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét és ezzel nem csak SP van lejáratva hanem aki elfogadta neki a doktorit...szégyen és gyalázat.
marlin2
‎"A Testnevelési Egyetem 1985-ös doktori szabályzata szigorú feltételeket állapít meg arra vonatkozóan, hogy milyen disszertációt fogadhat el az intézmény, és mi történik, ha a disszertációról utólag kiderül valami. A 23. paragrafus leszögezi: „Amennyiben az egyetemi doktorátus odaítélését követően kiderül, hogy az értekezést más készítette vagy az más munkájának illetéktelen felhasználásával készült, az Egyetemi Tanács a doktorátust, s az ezt tanúsító oklevelet visszavonja, az egyetemi doktorátusra utaló névmegjelölés használatát megtiltja, intézkedik a személyi igazolványból való törlésről, s a visszavonás tényét a Művelődési Közlönyben, valamint az OTSH Közlönyben közzéteszi”.

Pl. (szentkoronaradio.com/belfold/2012_01_11_schmitt-pal-lopta-a-doktori-ertekezeset)
silber13
Egy használt, teli kórházi kacsát juttat eszembe Petike. Ja, hogy azon nincs szemüveg? Hát Istenem, van ilyen!
Dr plágium
Szófosó jobban fossa a szót mint a kacsasegge a fost!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.