Majális hangulatban zajlott tegnap az Educatio kiállítás. - Ez derül ki a Tv2 Tények című műsorából, a riportból kimaradt a Hallgatói Hálózat demonstrációja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Dr. Akula: nyanya001-nek igaza van! Az említett Tüncike véletlenül sem boci, hanem egy Augiász istállójából elszabadult tehén, kinek láttán Heraklész sövány vaddisznó vágtában az Olümposzig inalt rémületében!
kkalman
Régóta nem arról szól egyik csatornán sem a híradó, amiért létrehozták. Bulvár, kék hírek. Politikából csak annyi, és csak az, amit a nemlétező cenzúra megenged a sajtószabadság jegyében.
Némó Matróz
@silber13: Hogy lehet írni egy bányarémről? :)
csikknorisz
@luigilongo60: Miért, nem bulvár? Leütötte, megerőszakolta, elgázolta, felrobbant, kigyulladt, ezek a fő hírek. Közéleti dolgok csak fél percben a végén.
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Teljesen mindegy, a lényeg az igazság.
gibgab
Amióta a TV2-höz helyeztek egy HÍRTV-s főnököt (úgy is fogalmazhatunk bátran, hogy cenzort), azóta a híradójuk szörnyű: hamis, bulváros, hiteltelen és gusztustalan, unalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.