A szülészet lehetne az első olyan kísérleti terület, ahol legalizálhatnák a hálapénzt – vélekedtek szakemberek azután, hogy tucatnyi nőgyógyász és szülésznő ellen emeltek vádat, amiért pénzt kértek különféle beavatkozásokért, például a szülés levezetéséért, az altatásért vagy az epidurális érzéstelenítésért. Többen is úgy látják: az eset után mielőbb meg kellene határozni, hogy pontosan miért fizettethetnek a páciensekkel, és milyen szabályok mellett lehet választott orvosuk a kismamáknak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Be kell ,tenni egy TERHES -fekvőrendőrt a szülészetre ,akkor biztos ,megbuknak !HI...HI..
barew7
Csak az orvosok korruptak ebben az országban??? Ez az egész embertelen társadalom rohad a pénztelenség és a kilátástalanság miatt!!!
barew7
Szomorú sejtésem , hogy ez a 22 év még mindig nem volt elég, hogy a gödör legaljára kerüljünk, sajnos lesz még a mainál sokkal rosszabb is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.