A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint Simor András jegybankelnök esetében a legfeljebb kétmillió forintos fizetés nem jelent egzisztenciálisan nyomásgyakorlást. Kósa Lajos ezt pénteken a TV2 Mokka című műsorában mondta, kitérve arra is, hogy nem valószínű a 16 százalékos adókulcs megváltoztatása.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Disznópofa : nem véletlenül adták Lajcsinak a Mr.20% nevet! Erről egy debreceni sokat tudna mesélni! Debrecen egyre inkább a korrupció, a zsarolás Walhallája! Sajnos...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
Ne bántsátok az én drága polgármesteremet. :))
silber13
@kumming: Wágner, ha élne, Sigrfriedet bizonyára Lajosról mintázta volna! Mondjuk, Wotan szerepében szánalmasnak festene, a magassága miatt!
Dr. Akula
@silber13: Én a Notre Dame toronyőrének tudnám elképzelni,...és...nem írom tovább, mert törölnének..:)))
silber13
@Dr.Akula : azért Selmeczi Gabi, mint Brünhilda! Na, az sem lenne egy utolsó! Talán Zselésfejű, Papageno szerepében! Igaz, egy más opera, de Mozart mellett Wágner kész örömmel vállalná ennek a figurának a megformálását!
silber13
@Dr.Akula : rakjuk még hozzá a Bolygó Hollandi kapitányának szerepében Viktorunkat! A zseniális Wagner, mintha előre megérezte volna a sztorit! Ezen el lehet gondolkozni! Tudod, az átkozódó mindenkivel, még az Úristennel is szembe menő, szembe szálló kapitány és az őt követő hűséges, vagy nem hűséges legénység későn felismert katasztrófája valakire, valakikre kisértetiesen emlékeztet! Csak a mostani történés már kissé más

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.