Olvasónkat telefonon keresték meg, hosszan faggatták a Huxitról, a NATO-ból való kilépésről és az ukrajnai háborúról. A cég munkatársa még arra is rákérdezett, le kellett volna-e mondania Orbán Viktornak a kegyelmi botrány miatt, de felmerült az előrehozott választások lehetősége is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Sőt az egész fidesznek le kellett volna mondania! Ne próbálja már valaki elhitetni, hogy Novák Katalin a saját maga döntést mert volna hozni ebben a kérdésben a főni tudta nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A kérdéssor nem annyira primitív, mint amit Rogánék szoktak összeállítani a nemzetinek csúfolt konzultáció során, de nagyon irányított, célzott kérdéseket és néha válaszokat ad a válaszoló szájába.
Egyértelmű, hogy a kérdés sor kinek az érdekében lett összeállítva: a mocskos, oroszcsicska, hazaáruló maffiakormány van az egész mögött!
KisTehen
@SÍva: ezért ne ródd fel orbánnak, hogy nem mondott le
csak úgy....
bosodhoz kell még egy szegénynegyed? miért nem az osztrákoktól,szerbektöl,horvátoktól,szlovákoktól követelik az elcsatolt területeket? - mert azoktól fosnak!
csak úgy....
@KisTehen: te meg egy magyar marha! :)
Nessy
@csak úgy...: Ezt minden igazi magyar marha kikéri magának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.