Mintegy 47 ezren vehetnek teljes árú BKV-bérletet az eddigi kedvezményes bérlet helyett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
@Fater59: Magyarra lefordítva: egy kalap alá vettek egy rokkantnyugdíjast (vagy akár egy 41 év munkaviszonnyal rendelkező hatvan éves korkedvezményes nyugdíjast) mint járadékost, egy soha életében nem dolgozott kövér cigánnyal?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@másvirág: Az egy dolog, hogy elhúznád a nótámat!:)) De akkor mi lesz ha én húzom el a nótádat, és a sodrófa nem lesz kivilágítva te pernahajder:)) Aztán kapsz majd 2 méter előnyt, de ha nem használod ki utánad nyargalok a seprűmmel, s visítozhatsz kedvedre:))
full
Ezt akarták az emberek 2/3-a.Sajnálom,hogy az egyharmadban Én is benne vagyok.Nem akartam ,hogy ez legyen,de ha bárkit megkérdeznél letagadnák,hogy rájuk szavazott.Birka,barom arcúak vagyunk,mert tűrjük.
gabrella
@full: Kellene egy alulról szerveződött párt!
verőce21
@gabrella: Az új választási törvénytervezettel olyan nehézzé tették az indulást a választásokon, hogy már a kopogtatócédula gyűjtésnél elbukik egy új "kezdeményezés".
másvirág
@Dulcinea: Egy kis rokkant botos elözetes !www.youtube.com/watch?v=LXB7G3PQa94
Mit képzelsz rólam ? Nő elöl nem futamodok meg.Vísítos seprő szexben még ugysem volt részem . Lehett,hogy abba rokkanok majd bele ? És Tb-n utazom mentövel ?:-)
Dulcinea
@másvirág: Te szédült pasas te!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.