252 ezer korhatár előtti nyugdíjast érinthet: a jövőben nem válthatnak nyugdíjas utazási bérletet. 62 éves kor alatt ugyanis már nem számítanak öregségi nyugdíjasnak.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Már" várom",hogy a diákbérletre is kitaláljanak valamit.
@Dr. Akula: Mozgáskorlátozott-rokkantakra érvényben kell,hogy maradjanak az eddigi törvényi előirások. A többi besorolásra a megállapitásod helytálló.Osztom a véleményed
petmail13
Kis félre értés van nem egyértelmű a cikk szerintem.
Nem az összes 62 előtti embereknek veszik el a nyugdíjas bérletét, hanem csak a korkedvezményes nyugdíjasoknak, tehát a rokkantaknak marad.

"2012. január 1-jétől megszűnt az előrehozott és a csökkentett összegű előrehozott öregségi nyugdíj, a korkedvezményes nyugdíj, a bányásznyugdíj, a művésznyugdíj, a polgármesterek, országgyűlési és európai parlamenti képviselők korhatár előtti öregségi nyugdíja, a korengedményes nyugdíj, továbbá megszűnt a fegyveres szervek és a Magyar Honvédség hivatásos állományú tagjainak szolgálati nyugdíja is."

www.origo.hu/itthon/20120127-aprilistol-nem-jar-nyugdijas-berlet-a-korkedvezmenyes-nyugdijasoknak.html
petmail13
Tehát az egyéb támogatásokhoz segélyekhez megmarad a nyugdíjbérlet úgy mint pl.: aki gyám és gyámolt személy, gondnok és gondnokolt személy, rokkantsági járadékos vagy és rendelkezésre állási támogatásba részesül
X-ray
Dr. Akula te hülyegyerek! Ez nem vonatkozik a mozgásukban korlátozottakra, csak a korkedvezményes nyugdíjba menőkre...
silber13
Kormány közeli mondóka / Kubatov verzió /
" Nyugger hopp! nyugger hopp!
A bérleted elfogyott!
Nyugger hejj! nyugger hó!
Gyalogolni jaj de jó! "
másvirág
Áprilistól kijárási tilalmat vezet be a kormány ! Az összes rövidlátó,nagyothalló,topalábú nyugger sporoólásból kerékpárra "Pattan" ! Minden lámpa zölden fog villogni ,:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.