Szerdán tárgyal a kormány arról a javaslatról, ami szerint minden autósnak úthasználati díjat kellene fizetnie a fővárosban. Ez húzná ki a BKV-t a csávából. Az NGM támogatja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na várjunk! Ez azt jelentené, hogy én mint vidéki bunkó netán egy évben egyszer arra vetemednék, hogy beüljek az autómba és fel szeretnék menni a családommal megnézni a várat és az állatkertet, be kell pengetnem 10 ezret, hogy beléphessek a fővárosba? Megakurvaanyátokat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@qwertt: Én meg rád vetnék ki agyatlansági adót !
gabrella
A hatalmas gödrös utakra útdíjat vetni?! Ez ám a pofátlanság!Elmeháborodottak,akiknek ez a megoldás jut eszükbe.
Az véletlenül sem merül fel bennük,hogy a milliós pénzeket nem kellene kifizetni a "jó" munkájukért a vezetőknek.
Vagy járatot ritkítani stb.
silber13
Látom már vazze, hogy a fel- , al-, és egyéb csúti Lancelot alsó hangon GRIPPENNEL (direkt két pével!!, gondolva némely torokgyulladásra, de mindegy!!) fog repkedni kicsiny falujába, meg Pestre, vissza! Természetesen a TEK által bérelt silány, lezuhanásra hajlamos MÍG-29-es gépekkel, amik már úgy is selejtesek, ha meg lepottyannak, pár TEK- kel kevesebb! Tarlós és Vitézy mesterek pedig minden bizonnyal az 50-es évek remekbe szabott sínautóit fogják igénybe venni, természetesen lóvontatással!
ettimese
A BKV már a múlté! Közlekedjen Ön is PKV-val! :-)

ettimese.blog.hu/2012/01/30/pkv_onnel_jar

LászLó, a blogoló plüssló
szaboria1
Már kétféle fizetünk útdíjat. Azt hiszik , hogy az emberek elfelejtették, már egyszer be lett építve a benzinbe annak a százaléka is állandóan emelkedik. A másik amit régen súlyadónak hívtak. Ha át neveznek valami az még mindig ugyan az marad. Tarlós is olyan lett mint Schmitt úgy ír alá, hogy meg sem nézi milyen támogatáshoz kérik a kormány engedélyét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.