A Századvég és a Strategopolis nyerte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kutatásra, tanácsadásra és kommunikációs feladatokra vonatkozó nyílt tenderét – írja a Kreatív a minisztérium közlésére hivatkozva. A megbízatás értéke havi 29,61 millió forint három évig.

Az NFM még tavaly írt ki tendert közvélemény-kutatási, szakpolitikai kutatással alátámasztott tanácsadási és tanulmánykészítési, valamint kommunikációs feladatokra. Az egyedüli ajánlattevőként induló konzorcium kapta a megbízást: a Századvég Alapítvány a Strategopolis Stratégiai Elemző és Kommunikációs Tanácsadóval, valamint a Századvég Gazdaságkutatóval kiegészülve havi nettó 29,61 millió forint értékű szerződést kötött. A minisztérium honlapján közzétett megállapodás szerint a felek 2014. december 31-ig dolgoznak együtt, ami a három év alatt egymilliárd forint értékű megbízást jelent.

A kormányszóvivőként dolgozó Giró-Szász András a 2010 tavaszán alakult Századvég Gazdaságkutató tulajdonosa, a Századvég Alapítvány ügyvezető igazgatója volt. Csakúgy, mint a Strategopolisnak, amelynek 2006 áprilisi megalakulásától egészen 2011. szeptember 30-ig volt tulajdonos-ügyvezetője – mutat rá a Kreatív.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Libajnai 1 magyar ft ért vállalta a válságkezelő kormány vezetését. Girnyo fideSS szóvivő 29.61 milla magyar adóforintot nyúl le havonta.
Tehát 1 ft áll szemben 29.61 millával. Na lehet tapsolni fideSS bérencek.
gabrella
@Felipe: Csak halkan jegyzem meg: Libajnai már előzőleg lenyúlta a sokkal nagyobb összeget.
De ezzel nem mentem fel a pofátlan harácsolás alól a Giró-Szászt.
sasi1115
Amikor régen a szocikról derült ki valami stikli, én hánytam tőlük és kimondtam hogy undorítóak, mert ez az igazság és ezt éreztem. Itt sok hozzászóló is képes megtenni ezt, de valahogy szinte mind baloldali.
Az úri fideszes jobboldali bérenc társaságnak a lopás, csalás, gerintelenség ténye ezek szerint nem undorító, sőt kifejezetten jó hogy nem a szoci lopja ki a szemüket (megjegyzem messze nem ilyen pofátlanul tették mint ezek, de az is lopás volt, ami ki is lett mondva már párszor).
Múltkor a Szerencsejáték Zrt. hirdetési szokásait hoztam fel példaként, mire bérencsenki jelezte, hogy most más van a kondérnál. Csakhogy régebben ügyeltek a látszatra, ezért jobboldali cégeket is megbíztak (kb. 30%-át kapták a megrendeléseknek).
Szóval lopjatok csak fideszesek nyugodtan, ha pár birka követőtök eközben éhen pusztul, az még belefér. A fő az, hogy úgy érezze a birkája hogy nem élt hiába. Ti meg majd mondtok érte egy áldást. Ámen.
Dr.luigilongo60
@sasi1115: A végén még kiderülhet, hogy Hagyó és a hozzá hasonlók csak amatőr kezdő kisinasok voltak a fitymáreszes maffiához képest.
sólyomszem
@Don Quijote: Gabrella régebben már elmondta, hogy nem erre számított és tévedett. Bocs, hogy megvédtem :)
Don Quijote
@sólyomszem: Azt nem olvastam, @gabrella: elnézést kérek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.