A rezidensek türelmi idejéből egy hónap már letelt. Megegyezés még nincs. Ráadásul már az alapellátásban dolgozó orvosok is háborognak. Újabb munkamegtagadó nyilatkozatok élesedhetnek.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Igazuk van, jól teszik, azért mert felesküdtek a gyógyításra, nem kell a végtelenségig megalázkodniuk! Ezek a semmirekellő politikusok elcseszik az országot és mégis vígan élnek, bántódásuk nem esik, az orvos ha elcseszi a beteget, kirúgják vagy súlyosabb esetben börtönbe zárják. A semmirekellő politikus némelyikének még diplomája sincs, az orvos évekig keményen tanul érte! A politikus zsebe, bankszámlája degeszre tömve az emberek pénzéből, míg egy kezdő orvos nem tud tisztességesen megélni. Nem főorvosokról beszélek...meg paraszolvenciáról. Orbán kis ebeinek kellene annyit keresni, akiket bedugott a közintézményekbe 300 ezrekért meg még többért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Miért túlóra? Az én körzetisem napi 4 órát rendel.
Hopppá
@batukán: A szaktárca biztatására az Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége is elkészítette javaslatait a háziorvosok egyes szolgáltatásaiért fizetendő díjakra – közölte honlapján a szervezet. Figyelmedbe ajánlom.
marlin2
@gabrella: És a fekvő betegeket a szabadidejében viziteli!!
Vagy a "te körzetedben" ki végzi a fekvőbeteg ellátást??
Csaknem te?? Mert akkor értem!!
dr. prédikátor
Mi az hogy nem vállal túlórát??!! rendelési idő után ki se jön, sőt el se lehet érni!!!
marlin2
@gabrella: Kiscsillag!! Hogy ércccsük!!
"A kezdő magyar kórházi orvosok fizetése a szlovák kórházi orvosok illetményének a harmadát sem éri el – derül ki az Európai Orvosok Szövetsége (FEMS) adataiból. Míg az északi szomszédoknál a doktorok fizetési lapján havonta legkevesebb 1494 eurónak kell szerepelnie, addig ez az összeg idehaza (múlt év eleji árfolyamon számolva) havi 475 euró volt. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.