Néhány nappal ezelőtt furcsa hír járta be a sajtót. E szerint annak ellenére, hogy a nyolcvanas évek óta nem látott, farkasordító hideg közeledik, sőt már meg is érkezett, a fővárosi hajléktalanok ezrei inkább az utcát választják a fűtött menedékszállók helyett. A feltételezés önmagában is érdekes, hiszen ki az, aki dacból, félelemből lebegteti maga fölött Damoklész kardját, ahelyett, hogy a biztos menedéket választaná? A kérdést tett követte: az MNO utcára vonult, hajléktalanokat faggatott, és egy szállóra is ellátogatott, hogy megtudja az igazságot.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Amikor elvettek,elcsaltak mindent egy embertől akkor már nincs mit veszítenie.
A gazdagok meg élvezik ezektől a szerencsétlenektől elharácsolt vagyonkájukat.
feketeözvegy
A kormány nem áll a helyzet magaslatán!
A saját devizahitelük végtörlesztését se perc alatt elintézték (az adófizetők pénzéből) a nyomorultak megsegítésére pedig szinte semmilyen összeget nem fordítanak!
Csak egy hétig menjenek közéjük, annyi pénzzel, ruhával ami nekik van, próbálják ki milyen az utcán, a szállón az élet. Milyen az mínusz 20 fokban a szabadban éjszakázni, vagy akár nappal az utcát róni, betegen, éhesen, fázva.
gabrella
@feketeözvegy: Igen, azt nem nagyon értem,hogy akiknek a bankban betétként van 30 milliós tartozása miért vesz 20-at CHF hitelre?
Mert aki nem tud összekaparni" ennyi pénzt és kénytelen felvenni hitelt az fizesse a magas kamatokat?
A gazdagabbja meg ha kedve van visszafizeti mesterségesen lecsökkentett 180 ft-on.
Én meg szívom.
taglo
Ekkora barom ,ujságírót!Ekkora barom ,címet !
silber13
@feketeözvegy : de bizony, a kormány éppen a helyzet magaslatán áll! Jó magasan, onnan tekintenek le az országra. A tájat látják, de az ottani történéseket már nem.És amit nem látnak, az nincs is, vagy ha mégis, akkor ájtatos szemforgatások közepette felveszik a nagy humánus pofát. Ja? Hőmérő nincs náluk.
Hókuszpók
@Horizont: Nekik a kabátjuk, a cipőjük a vagyonuk.
Tény, hogy a szállókon meglopják egymást.
Sokszor gondolkoztam már, miért nem adnak minden ágyhoz egy zárható szekrényt. Régen a gyárakban voltak fém öltözőszekrények, azok nagyon megfelelnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.