A Debreceni Közlekedési Vállalat forró teával "édesgeti" az utasokat, miközben a hóban elakadnak a buszok, és az utasok próbálják eltolni onnan. Nem vicces.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: ulrike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Csakis a nemzeti együtt küszködés jegyében!

Nem baj, stadion azért lesz milliárdokért, minek a téli gumi, úgy is jön a nyár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
guszty
Cak azért, mert drága az üzemanyag. Spórolni kell.
keresztapa
@Hopppá: Ha már részletezted az előnyt de kifelejtetted, hogyha nincs sofőr akkor a munkadíját is jutalom keretbe lehet préselni. A buszt lehet sofőr nélkül is tolni ha már ilyen nagy a tolási gyakorlat nem az a lényeg ,hogy merre megy a busz hanem az hogy tolják.
silber13
@Hoppá: akkor javaslom az olyan buszokat amikben nincs motor nincsenek ülések és nincs aljuk. Az utasok jegyváltás után beszállnak az ajtó helyett vágott nyílásokon, megragadják a kapaszkodókat, majd a sofőr sípszavára felemelik a karosszériát és ütemes léptekkel elindulnak a következő megállóhoz. Ha kevés utas lenne, nem baj, akkor addig várnak, amíg nem lesz elegendő a létszám. Tehát takarékos, környezet kímélő, és a cégnek még hasznot is hoz!
marlin2
@silber13: És ha tovább vizionálunk, akkor már lelki szemeink előtt látjuk azokat a mentő autókat, amelyeket meg a betegek fognak tolni a Fidesz-Kdnp dicsőségére!!
lópicigáspár
A sok marha csak bámulta! Ahelyett, hogy felszálltak volna a hajtott tengely fölé és már ment is volna a vas! :-)
másvirág
Van egy sejtésem. Direkt hagyták veszni a Malév tulajdont !Ne kelljen tolni a repülöt :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.