A volt miniszterelnök egymaga (!), kocsiba szállt (!), és testőrök nélkül (!) ellátogatott egy hajléktalanszállóba. A modernkori Mátyás titokban akart szemlét tartani így csak a Blikk fotósát és újságíróját hívta. A miniszterelnök azt mondta: úgy látom, sokaknak épp ennyi segítség kell egy utolsó esélyhez. Ebből is látszik kormányfőnknek semmi fogalma nincs arról, mit csinál a szociális ellátásban, neki csak egy PR akció kell.[...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A cikk elejét figyeljétek! A VOLT MINISZTERELNÖK !!! már kezdem örülni, hogy amíg aludtam a cigus fecalicust elzavarták és beköltözött a hajléktalan szállóra!!!

URAM ! ADD HOGY IGAZ LEGYEN!!! ÁMEN.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ugyanmár...csak elment megkérdezni halották-e szegény szerencsétlenek a (más által megírt) beszédét a rádióban! Átlátunk rajtad cigus!
Az_Ember_fia
Azért fura az amikor valaki véleményét CSAK a párt szimpátiája szabja meg, a tényeket figyelmen kívül hagyásával!
németfigyelö
"A volt miniszterelnök egymaga ..."
^^^^

Hogy hogy *volt* ?! már nem az akkor nem a román lépet vissza? ;)
szaffy
No de talán csak nem véletlen hogy a legújabb hajléktalanszállóra ment ??Vajon a le pukkant koszos szállókat miért nem találta meg persze egyedül és véletlenül ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.