A volt miniszterelnök egymaga (!), kocsiba szállt (!), és testőrök nélkül (!) ellátogatott egy hajléktalanszállóba. A modernkori Mátyás titokban akart szemlét tartani így csak a Blikk fotósát és újságíróját hívta. A miniszterelnök azt mondta: úgy látom, sokaknak épp ennyi segítség kell egy utolsó esélyhez. Ebből is látszik kormányfőnknek semmi fogalma nincs arról, mit csinál a szociális ellátásban, neki csak egy PR akció kell.[...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A cikk elejét figyeljétek! A VOLT MINISZTERELNÖK !!! már kezdem örülni, hogy amíg aludtam a cigus fecalicust elzavarták és beköltözött a hajléktalan szállóra!!!

URAM ! ADD HOGY IGAZ LEGYEN!!! ÁMEN.!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fater59
"A szobába toppanék , és repült felém "...:
(A pontozott részbe , mindenki gondol amit akar ! )
lópicigáspár
@Fater59: Esetében jobban örülnék egy 7.62-es acélmagvasnak!
Az_Ember_fia
@Fater59: Kis szobába toppanék repül felém anyám,
arrébb álltam csendesen, hagy repüljön tovább...
silber13
Ugyan miért nem vágta ki valaki az ajtón, " a páncélozott mikrobuszban is van élet!" felkiáltással?
dr. prédikátor
@silber13: Ennyi erővel be is költözhetne közéjük örökre.!!!
Rézangyal
Emlékeztet engem ez az eset arra, amikor még Fletó garázdálkodott és egy alkalommal a már nem tudom melyik nőivarú szóvivője ájult a karjaiba nagy nyilvánosság előtt. Állítólag influenzás volt. Au influenzáról köztudott, hogy igen magas lázzal, nagyfokú gyengeséggel jár együtt, az influenzás beteg örül, ha a fürdőszobáig el tud szédelegni. Ehhez képest a nőivarú egyed tökéletes frizurával, tokától-bokáig sminkben szónokolt, mikor hirtelen ájulni kezdett (mosolyogva!) és Fletó hősiesen elkapta. Rettenetesen röhögtem, nagyon gáz jelenet volt.
Orbán jelenlegi akciója legalább ennyire átlátszó, teátrális és hazug, mint minden, ami vele kapcsolatos. Szivesen leköpném.
vukkocska
@Böjti Banyus: Bernadettnek hívták a kormányszóvívőt. Én láttam a közvetítést, és lehetett látni, hogy valami nem stimmel. A végeredményből vissza lehetett aztán következtetni, hogy az asztal szélébe való kapaszkodás, a próbálkozás a papírjainak összeszedésére, mind mind előjele volt rosszullétének. Bernadettet a mentők kórházba szállították, ahol pár napot el is töltött. Ha Orbán Viktor is így végezte volna, hogy a mentő viszi kórházba - bármilyen okból :) -, látnék párhuzamosságot. Orbán részéről az egész egy PR fogás volt. Első hallásra még én is bevettem, hogy milyen jó fej - de csak itt és most. Rá kellett jönnöm az azt követő hírverésből, hogy kamu az egész rögtönzés. Ennek a "hírnek" is többféle című változata jelent meg.
Rézangyal
@vukkocska: Ühümm. Tehát Te készpénznek veszed az eljátszott rosszul létet? O.K. Szíved joga. Papírok után kaparászni, asztalba kapaszkodni én is tudok olyan szinten, hogy bármikor szívrohamot hozok arra, aki látja. A mentő és a kórházi tartózkodás mind a színjáték része volt. Gondolod, hogy Fletó nem tudta ezt elintézni? :))) Csak az maradt ki a számításból, hogy a Bernadett (köszi, hogy elárultad) iszonyatosan rossz színésznő...:)
qxy
@Fater59: Anyám Én el állok az útjából hadd repüljön tovább
vukkocska
@Böjti Banyus: vagy nagyon rosszul volt. Nem akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni, . természetesen. Te úgy láttad, én így. :)
dr. prédikátor
A cikk elejét figyeljétek! A VOLT MINISZTERELNÖK !!! már kezdem örülni, hogy amíg aludtam a cigus fecalicust elzavarták és beköltözött a hajléktalan szállóra!!!

URAM ! ADD HOGY IGAZ LEGYEN!!! ÁMEN.!!!
lópicigáspár
@prédikátor: Hogy nem vettem észre!? Akkor már ő az államfő? :-)
Dr.luigilongo60
Először börtönnel fenyegetik a hajléktalanokat, utána megtiltják a kukázást, majd ez a hibbant szeretetlátogatást tesz náluk.
Ehhez kell ám a rinocérosz bőr.
Hellcat
Ugyanmár...csak elment megkérdezni halották-e szegény szerencsétlenek a (más által megírt) beszédét a rádióban! Átlátunk rajtad cigus!
Az_Ember_fia
Azért fura az amikor valaki véleményét CSAK a párt szimpátiája szabja meg, a tényeket figyelmen kívül hagyásával!
németfigyelö
"A volt miniszterelnök egymaga ..."
^^^^

Hogy hogy *volt* ?! már nem az akkor nem a román lépet vissza? ;)
szaffy
No de talán csak nem véletlen hogy a legújabb hajléktalanszállóra ment ??Vajon a le pukkant koszos szállókat miért nem találta meg persze egyedül és véletlenül ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.